jyp tappara veikkaussivut

JYP - Tappara, katkaiseeko JYP tappioputken perjantaina?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Petteri
  • 16/04/2018
Jaa tämä...
Hyödynnä Unibetin 100€ + 10€ Bonus!
Veikkaa

JYPin kova alkukausi on vaihtunut melkoiseen pulkkamäkeen. Vain yhden voiton viimeisistä kahdeksasta pelistä napannut traktorijengi saattaa olla isoissa vaikeuksissa myös neljän voiton putkessa purjehtivaa Tapparaa vastaan. Kertoimet ovat kuitenkin kotijoukkueelle, joten mitä mahtaa tästä sopasta tulla perjantaina Jyväskylässä?

Osat ovat vaihtuneet myös sarjataulukossa. Tappara on jo JYPin edellä, mutta tämähän peli on myös täydellinen kuuden pisteen peli. JYP ei ole kotonaan mennyt vielä kertaakaan jatkoajalle, joten tässä olisikin nyt oiva paikka laittaa kupongille se ruksi. Ei koko kautta mennä ilman tasuria kuitenkaan.

Perjantaina Halloween -partyä luvassa?

JYP on pelannut kauden kotiottelut siten että viisi kertaa se on poistunut jäältä voittajana, neljä kertaa on kolahtanut tappio niskaan. Tappara puolestaan on kolme kertaa hävinnyt jatkoilla, kaksi kertaa on tullut turbiiniin suoraan varsinaisella peliajalla ja vain kaksi kertaa se on hakenut täydet pinnat vastustajalta. JYP ei ole helppo vastus, joten olemme mielenkiintoisen pelin äärellä.

Juuso Puustisen maalivainu kadonnut, oletko nähnyt?

Juuso Puustinen pelasi hienon syyskuun ja maaleja tuli liukuhihnalta. Tämä ilmiö on tuttu myös aikaisemmilta kausilta HIFK:sta ja lokakuu onkin sitten näyttänyt vähän erilaiselta. toistaiseksi maalitili kokonaan avaamatta ja syöttöjäkin on JYPin kurimuksessa kerääntynyt neljä.

Juuson puolustukseksi täytyy sanoa että pisteitä on tälläkin hetkellä enemmän kuin Tapparan parhailla pistenikkareilla. Mutta huolestuttavaa on Puustis-Juuson tehottomuus tällä hetkellä, samaa voi sanoa kyllä JYPin viime pelien saldosta.

Tapparalla on käynnissä mielenkiintoinen älykiekko-projekti:

Tiukkoja ja niukkoja lukemia voisi tähän peliin laittaa kupongille. JYP on kertoimien mukaan ennakkosuosikki, siitäkin huolimatta että viime pelit ovat menneet sinne kuuluisaan vihkoon. Jos Tappara ei saa vieraspelaamistaan kuntoon, pisteet jää Jyppi-kylään.

Aikaisemmat otteluennakot

Lauantaina 14.4.2018 - Kärpät - HIFK, huikea seiskapeli luvassa...

Kärpät ja HIFK hakevat pidemmän kautta Tapparalle vastustajaa Liigan finaaleihin. Kumpi nappaa paikan finaaleissa?

Lauantai 14.4.2018 Tottenham - Manchester City - jatkaako Spurs C...

Tottenhamilla on mainio tilaisuus ripotella suolaa haavoihin ja lisätä Cityn tuskaa. Miten käy Wembleyllä?

Chicago Bulls - Detroit Pistons 11.4.2018, kauden viimeinen

Tähän yöhön päättyy Lauri Markkasen rookie -kausi Chicago Bullsissa ja NBA:sssa. Kausi on ollut menestys, Markkanen on matkalla kohti tähtiä.

Bayern Munchen - Sevilla 11.4.2018, taas superyllätys tulossa?

Sevilla voitti viime kierroksella Manchester Unitedin vieraissa. Nyt tarvittaisiin toinen täydellinen onnistuminen kovassa vierasottelussa.

Keskiviikko 11.4.2018 Kärpät - HIFK, nappaako ennakkosuosikki K...

Tiukka vääntö tiivistyy keskiviikkona ja torstaina kun joukkueet kohtaavat Oulussa ja Helsingissä. Kumpi on taiston tauottua niskan päällä?

Keskiviikkona 11.4.2018 Real Madrid - Juventus - montako Ronaldo ...

Juventus lähtee lomareissulle Madridiin, sen verran kyyti oli kylmää kotiareenalla. Mitäs laitetaan tulosvetoon, Ronaldo näyttää olevan vireessä?

AS Roma - Barcelona 10.4.2018, Roman jatko vaatii ihmeen

Barcelona voitti avauksen Nou Campilla 4-1. AS Roman jatkopaikka olisi tämän kauden kovin yllätys.

Tiistai 10.4.2018 - onko Manchester City vielä kykenevä ottamaa...

Liverpoolin yksikin maali Etihadilla tietäisi sitä, että Cityn pitäisi tehdä viisi maalia jatkopaikan eteen. Kuulostaa isolta urakalta?