JYPille nippu jatkosopimuksia! | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 04/09/2014
Jaa tämä...

JYP ilmoitti keskiviikkona tehneensä kolme jatkosopimusta ensi kaudelle.

JYPin oleellisin kiinnitys ensi kauden joukkuetta silmällä pitäen oli puolustaja Mikko Viitasen jatkosopimus. 32-vuotias jyyräpakki on pelannut hurrikaanipaidassa jo kuusi kautta ja hän onkin ollut voittamassa molempia JYPin Suomen mestaruuksia.

Tämä kausi meni Viitaselta kuitenkin pipariksi loukkaantumisten vuoksi. Otteluita kertyi vain 16 ja tehoja niissä yksi syöttöpiste.

– Viitasen kohdalla kaikki tietävät, että kyseessä on joukkueen puolustuksen niin sanottu äijä, joka on vahva fyysisesti ja henkisesti, kommentoi JYPin toimitusjohtaja Kari Tyni.

Samalla JYP tiedott, että myös Juuso Ikonen sekä Markus Poukkula jatkavat joukkueen väreissä ensi kaudella. Nuorten maailmanmestari Ikonen saapui JYPiin tällä kaudella värikkäiden vaiheiden jälkeen. Nuorukainen pelasi menneellä kaudella 38 ottelua tehoin 1+8.

– Juuso Ikosella on taas takanaan melkoinen myllerryksen kausi seurasiirtoineen ja uskomme vahvasti, että ensi kauden aikana Juuso ottaa monta JYP-askelta eteenpäin ja pystyy auttamaan joukkuetta kaikella sillä potentiaalillaan, mitä hänessä on, puheli Tyni.

JYPillä oli mahdollisuus uusia Poukkulan viime kaudella solmima sopimus myös tulevalle kaudelle. Hurrikaanileiri päätti käyttää optionsa ja näin Poukkula jatkaa seuran väreissä ainakin vielä yhden sesongin.

Veikkaussivut

Twitter: @Veikkaussivut