JYPille paluumuuttaja Ässistä! | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 01/08/2014
Jaa tämä...

Tuomas Pihlman palaa takaisin Jyväskylään pitkällä sopimuksella.

Kaksi viimeistä kautta Porin Ässissä hyökännyt Tuomas Pihlman siirtyy takaisin Jyväskylään. JYPin juniorimyllyn läpi kolunnut voimahyökkääjä on tehnyt hurrikaanileirin kanssa peräti vuoteen 2017 asti kestävän sopimuksen.

– Pihlman tuo joukkueeseemme lisää fyysistä ja henkistä kovuutta ja johtajuutta. Hän on pelaaja, jolla JYP-arvot ovat vahvasti sydämessä. Hän on erittäin tervetullut paluumuuttaja, kommentoi JYPin päävalmentaja Marko Virtanen.

Pihlman on edustanut JYPiä jopa kahdeksalla eri kaudella. Urallaan hyökkääjä on ehtinyt käydä kääntymässä Ässien lisäksi myös Jokereissa ja Pohjois-Amerikassa New Jersey Devilsin organisaatiossa. 31-vuotias Pihlman on kolminkertainen Suomen mestari.

– Pihlmanilla onkin tärkeä rooli kokeneena ”JYPin näköisenä” voimahyökkääjänä JYPin tämän kevään ja tulevien vuosien joukkueissa, jatkoi Virtanen.

Pihlman on pelannut tällä kaudella 35 ottelua tehoin 6+4. Viime kaudella hän juhli Suomen mestaruutta juuri Ässien väreissä.

– Vietin hienoa aikaa Porissa ja sain kokea paljon positiivisia juttuja. Perhesyiden vuoksi kuitenkin kotikaupunki Jyväskylä kutsuu tässä vaiheessa. Ässistä jää minulle vain hienoja muistoja ja Pori on upea kiekkokaupunki, kommentoi Pihlman.

Veikkaussivut

Twitter: @Veikkaussivut