Bluesin ja Otso Rantakarin tiet erkanevat

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: Liiga
  • 20/02/2018
Jaa tämä...

Talousvaikeuksien kanssa painiva Liiga-seura Espoon Blues menettää jälleen yhden aivan pelaajistaan.

Liigassa sijalla 13. majaileva Espoon Blues on tiedottanut purkaneensa pelaajasopimuksensa puolustaja Otso Rantakarin kanssa. Bluesin tiedotteen mukaan sopimus purettiin yhteisymmärryksessä, ja se antaa Rantakarille mahdollisuuden jatkaa uraansa Suomen rajojen ulkopuolella. Ruotsalaislehti Expressenin tietojen mukaan ainakin SHL-seura Luulaja olisi ollut jo pidempään kiinnostunut Rantakarin palveluista.

Rantakari itse halusi lähdön hetkellä kiittää kannattajia näinä vaikeina aikoina: ”Ensimmäisenä iso kiitos kannattajille kaikesta tuesta vaikeina aikoina. Vaikka tilanne ei olekaan paras mahdollinen toivon että he jatkavat tukemista kotona ja vieraissa. Iso arvostus kyllä kannattajia kohtaan – harvoin olen nähnyt tuollaista sitoutumista Suomessa keneltäkään. Jatkakaa samaan malliin ja kiitos kaikesta. ”

Rantakari, 22, pelasi Bluesissa toista kauttaan. Hän oli tällä kaudella Bluesin tärkein puolustaja. 37 ottelussa hän keräsi tehopisteet 5+15=20, ja kantoi joukkueensa kultakypärää. Bluesin pukuhuoneesta on poistunut ennen Rantakaria jo iso tukku muitakin avainpelaajia kuten joukkueen kapteeni Kim Hirschovits, sekä Kai Kantola, Olli Malmivaara, Ville Korhonen, Roope Talaja, Siim Liivik ja Eero Somervuori.

Tässä vielä karu kuva joukkueen muutoksesta kauden starttiin nähden:

Lue myös:
Arvostettu jääkiekkolehti ylistää – “Suomi paras kiekkomaa”
KSML: JYP saamassa paluumuuttajia

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa