IS: Jyrki Aho siirtyy ensi kaudeksi Porin Ässiin

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • 12/07/2015
Jaa tämä...

Ässien tuleva päävalmentaja tulee Espoosta.

Porin Ässien päävalmentaja vaihtuu kuluvan kauden jälkeen. Porilaisseuraa luotsaa ensi kaudella Jyrki Aho, joka toimii tällä kaudella Espoon Bluesin päävalmentajana. Ässien uudesta päävalmentajasta kertoo Iltasanomat.

Ässiä vuodesta 2014 luotsannut Pekka Rautakallio neuvotteli jatkosopimuksesta yhdessä porilaisten seurajohdon kanssa. mutta ei lopulta löytänyt yhteisymmärrystä patapaitojen kanssa. Ässien hallitus piti tiettävästi viime metreille asti Rautakalliota ja Ahoa tasavahvana kaksikkona, kunnes teki eilen lopullisen ratkaisunsa.

Aho toimi pitkään kokeneen Risto Dufvan apuvalmentajana ensin Mestiksessä pelaavassa Mikkelin Jukureissa ja sitten SM-liigassa JYPissä. Kun Dufvan ja JYPin tiet erosivat kauden 2011–12 alussa, Aho pääsi seuran päävalmentajaksi ja voitti heti ensimmäisellä päävalmentajakaudella Suomen mestaruuden.

Aho saanut Bluesista paljon irti

Bluesissakin Aho on pystynyt saamaan pelaajistostaan valtavasti irti. Kaudesta 2013–2014 lähtien espoolaisia valmentanut käskijä on kokenut Bluesin kanssa valtavia ongelmia, sillä espoolaisseuran taloustilanteen takia heitä on viety useampaan kertaan jopa konkurssiin.

Lisäksi Bluesin tähtipelaajista esimerkiksi Kim Hirschovits on vaihtanut maisemaa. Myös Jarmo Koskinen on ehtinyt irtisanoutumaan tehtävästään.

Blues pelaa seuraavan kerran tiistaina, jolloin CHL:n pudotuspelit jatkuvat vierasottelulla Kärppiä vastaan. Ässät nähdään puolestaan seuraavan kerran kaukalossa torstaina kotiottelussa Ilvestä vastaan.

Peliyhtiö Betsson tarjoaa erinomaiset kertoimet jääkiekkosarjoihin ennen otteluita kuin myös livevedonkin puolella.

Lähde: Iltasanomat

Lue myös:
Video: Pekka teki sen taas – uskomaton mailatorjunta
NHL-blogi: Lehtonen palasi suoraan huipulle

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa