K-Vantaa - JYP-Akatemia 18.12.2013 | Mestis

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 19/02/2018
Jaa tämä...

Jatkuuko K-Vantaan vahva pelivire JYP-Akatemian kustannuksella?

K-Vantaa – JYP-Akatemia, merkki 1, kerroin 1,77 ComeOn

ComeOnin kertoimet otteluun 1,77 | 4,27 | 3,33 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jääkiekon Mestiksen ottelutarjontaa, JYP-Akatemia matkustaa K-Vantaan vieraaksi. K-Vantaa sekä JYP-Akatemia ovat toisilleen erittäin tutut joukkueet, sillä tämä on jo viides keskinäinen kohtaaminen. Sarjataulukossa K-Vantaa on tällä hetkellä sijalla yhdeksän, kun taas JYP-Akatemia löytyy viimeiseltä sijalta. Joukkueiden välinen piste-ero on tässä vaiheessa kolmetoista pistettä K-Vantaan eduksi. JYP-Akatemia on ollut Mestiksen surkein vierasjoukkue, sillä neljätoista vierasottelua ovat tuottaneet jyväskyläläisille vain yhden voiton varsinaisella peliajalla. Kahteen edelliseen vierasotteluun JYP-Akatemian verkot ovat varsinaisella peliajalla heiluneet kahdeksan kertaa, joten vierasjoukkueen puolustus on vuotanut ja pahasti.

K-Vantaa on tällä hetkellä kahden ottelun mittaisessa voittoputkessa. Peräkkäin ovat K-Vantaan käsittelyssä kaatuneet LeKi vieraissa sekä Hokki kotona. Viiteen edelliseen otteluun vain yhdessä K-Vantaa on jäänyt kokonaan pisteittä. K-Vantaan pelivire on huomattavasti JYP-Akatemian pelivirettä edellä. K-Vantaa puolustaa erittäin tiiviisti illasta toiseen ja näin ollen vantaalaisia vastaan maalinteko on erittäin vaikeaa. Tästä osoituksena se, että neljään edelliseen otteluun kotijoukkueelle ollaan yhteensä tehty vain kuusi maalia. Edellisen kerran K-Vantaalle ollaan yhdessä ottelussa tehty enemmän kuin kaksi maalia joulukuun alussa, jolloin SaPKo pystyi kolme maalia vantaalaisille tekemään.

Tikkurilan illassa tiedossa on todennäköisesti erittäin tasainen kohtaaminen, sillä K-Vantaa on erikoistunut juuri maalin otteluihin suuntaan tai toiseen. K-Vantaa lähtee tähän otteluun joka tapauksessa ehdottomasti selkeänäkin ennakkosuosikkina. K-Vantaalle tarjotaan nyt enemmän kuin hyvää mahdollisuutta napata kolmas voitto putkeen ja lähteä joulutauolle suhteellisen mukavasta tilanteesta. JYP-Akatemia on varsinkin vieraissa esiintynyt erittäin heikosti, joten siinä mielessä helppoa ei jyväskyläläisillä tule tänäänkään olemaan. JYP-Akatemia on joukkueena ollut kieltämättä K-Vantaalle erittäin vaikea vastustaja, mutta tällä kerralla pisteet jäävät Vantaalle. K-Vantaa on syytä napata ilman muuta vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas