VIDEO: Kaapo Kähkönen siirtyy Lukkoon

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • 19/04/2018
Jaa tämä...

Raumalaisseuran maalivahtiosasto kokee ensi kaudelle muutoksia.

Jääkiekon SM-liigassa pelaava Rauman Lukko vahvistaa maalivahtiosastoaan tulevalle kaudelle, kun nuorten maailmanmestari Kaapo Kähkönen liittyy raumalaisten maalinsuulle.

19-vuotias tulevaisuuden tähtimaalivahti siirtyy Raumalle Espoon Bluesista. Sopimus Lukkoon on kaksivuotinen.

– Olen tulossa innoissani Raumalle ja näen tässä itselleni hienon tilaisuuden ja mahdollisuuden. Joukkueessa on muutamia tuttuja, kuten Peter Tiivola. Hyvä porukka on kaikin puolin kasassa, maalivahti totesi.

Kähkönen torjui päättyneellä kaudella Bluesissa 27 ottelussa torjuntaprosentilla 90,8% ja päästettyjen maalien keskiarvon näyttäessä lukemaa 2,69. Bluesin kauden päätyttyä Kähkönen jatkoi Mestiksessä TuTon vahvuudessa.

Lukon päävalmentaja Juha Vuori tuntee Kähkösen potentiaalisuuden ja kyvyt.

– Kaapo on nuori, mutta henkisesti kypsä pelaaja, jolla on korkeat tavoitteet. Hänellä on halu voittaa ja auttaa omalta tontiltaan joukkuetta saavuttamaan meidän tavoitteemme. Lukossa on vahva hyvien maalivahtien kulttuuri ja Kaapo istuu siihen ketjuun mainiosti. Kaapolla on kyky ja potentiaali mennä pitkälle. Vuori kertoi.

 

SM-liigan finaalit käynnistyvät kahden päivän kuluuttua, kun HIFK ja Tappara kohtaavat ensimmäisen kerran.

Peliyhtiö Unibet on jääkiekkovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jääkiekkosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lähde: Lukon tiedote

Lue myös:
VIDEO: Huhuille vahvistus – Ryan Zapolski Jokereihin
VIDEO: Tässäkö NHL:n runkosarjan komein koppi?

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa