VIDEO: Kaikki pallopelit eivät luonaa edes brassitähdeltä

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: Youtube
  • 08/02/2016
Jaa tämä...

Brasilialainen jalkapallotähti Neymar on kiistatta yksi nurmikenttien valtiaista ja maailman parhaista futaajista. Mutta ei edes tämä superlahjakas pelaaja kuitenkaan pysty ihan kaikkeen pallon kanssa. Mies kävi Rion Olympialaisten alla kokeilemassa elämänsä ensimmäisen kerran Golfia, eikä se mennyt todellakaan kuten siinä yhdessä ruotsalaisessa lifestyle-ohjelmassa. 

Brassitähti vietiin kokeilemaan golfausta virtuaaliradalle, jossa mies ei päässyt hukkamaan palloja pitkin puskia. Maila kädessä ja avoimin mielen golfia kokeilemaan lähtenyt Neymar sai opetusta häntä nuoremmalta naisopettajalta, joka ei ujostellut ”nöyryyttää” jalkapallotähteä. Neymarin saadessa pallon reikään puttaamalla, opettaja tokaisi ”kokeile uudestaan niin näemme, kuinka onnekas olet”. Katso alta olevalta videolta, miten Neymarilta sujui golfaus ja miten miehen piti ihan hiukan rehennellä pallon pomputtelutaidoilla huonon pelin vastapainoksi.

 

Neymar joukkuetovereineen valmistautuu parasta aikaa parin päivän päästä pelattavaan Olympialaisten jalkapalloturnauksen avausotteluun Etelä-Afrikkaan vastaan. Selecaolla ei ole turnauksessa kuin yksi tavoite, voitto. Jalkapallon mahtimaa ei ole nimittäin koskaan voittanut olympiafutista ja nyt he janoavat sitä kotikisoista maansuurimman tähden johdolla.

Lue myös:

VIDEO: VLADIMIR TYKACHYOV JÄTTI MAALIVAHDIN SANATTOMAKSI KHL-JÄILLÄ

VIDEO: USKOMATON LASKUVARJOHYPPY SAA HAUKKOMAAN HENKEÄ

comeon mainos
Hyödynnä Comeon! määräaikainen tarjous:
comeon
Talleta 10€ ja saat 50€ !
Pelaa