VIDEO: Kaikkien aikojen maalijuhlat – Veskareilla vaisut tunnelmat!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Ben
  • 20/04/2018
Jaa tämä...

NHL:n tähdistöottelussa mätettiin maaleja.

Pekka Rinne jäi loukkaantumisen vuoksi pois, Tuukka Raskia ei edes valittu. NHL:n All-Star-ottelussa paukutettiin yhteensä ennätykselliset 29 maalia. Olisikohan veskarivalinnoilla voinut vaikuttaa pelin laatuun?

Ottelu noudatti samaa kaavaa kuin aiemmatkin All-Star-matsit. Surfattiin päästä päähän ja kontaktit pidettiin minimissä. Tämä totta kai suosii hyökkäyspeliä, mutta lopputulos kertoo silti enemmän maalivahtien päivän kunnosta kuin pelin luonteesta.

Maalivahdit päästivät yhteensä 29 maalia 92 laukauksesta. Keskimääräinen torjuntaprosentti oli siis noin 69 %.

– Maalivahtina et voi olla tyytyväinen. Peli tietenkin painottuu hyökkäykseen, mikä on kivaa. Fanit tulevat katsomaan maaleja. Jotkut fanit tulevat myös katsomaan komeita torjuntoja. Saimme muutaman sellaisenkin sekaan, joten päivä oli kuitenkin onnistunut,  totesi 13/17 laukausta torjunut Floridan Roberto Luongo.

Luongo oli yksi illan parhaita maalivahteja 77 %:n torjuntatehokkuudellaan.

Pittsburghin Marc-Andre Fleury oli illan seula päästäen peräti 7 maalia 16 laukauksesta torjuntaprosentilla 56 %.

– Kestipä kauan, todennäköisesti pisimmät 20 minuuttia urallani. Olemme täällä pitämässä hauskaa, mutta kyllä se välillä turhauttikin. Normaalisti minut olisi otettu vaihtoon jo paljon ennen seitsemättä takaiskua, Fleury kommentoi.

Katso ottelun kaikki maalit tästä!

Veikkaussivut

Twitter: @VeikkaussivutFacebook: Veikkaussivut

Sinustako kerroinkunkku?