Kaikkien aikojen suomalaisottelu – Tauru nousee kehään!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Petteri
  • Kuva: AFP
  • 20/04/2018
Jaa tämä...

Iso matsi

tauruToni Tauru, 30 –vuotias kouvolalainen nousee lauantaina 18.7. historian suurimpaan otteluun, mitä tulee suomalaisottelijoiden vapaaotteluihin maailmalla. One FC:n titteliottelu taistellaan Myanmarin Yangoo –nimisessä kaupungissa ja vastaan tässä kääpiösarjan ottelussa tulee kova vastus, Bibiano Fernandes.

Tauru on tällä hetkellä Cage Warriorsin eli eurooppalaisen organisaation kääpiösarjan mestaruusvyön hallitsija, mutta on ollut pitkällä tauolla olkapääleikkauksen takia. Siirtyminen Aasian kehiin oli luonnollinen jatkumo mestaruuden jälkeen, sillä Cage Warriorsin taloudellinen tila on kaikkea muuta kuin vakaa.

One FC on UFC:n jälkeen se toiseksi suurin organisaatio, joka vapaaotteluita järjestää. Monet CNBC-kanavaa seuraavat ovat varmaan näitä taisteluita katsoneetkin, sillä ottelut näkyvät peräti 75 maahan yli miljardiin kotitalouteen. Kyseinen kanava on myös kohtuullisen helppo viritellä omaan tietokoneeseenkin jos kanavalistassa ei sitä vielä ole. Taurun matsin voi siis päästä väijymään jopa suorana, mikäs sen mukavampaa.

Saumat voittoon

Ottelussa siis Bibiano ”the Flash” Fernandes puolustaa omaa mestaruusvyötä Toni ”Dynamite” Taurua vastaan. Tonin vastus on todella kova, sillä miehellä on kaulassaan mainetta ja mammonaa vaikka muille jakaa. Altavastaajan asema sopii kuitenkin Dynamiitille todella hyvin, sillä räjähtävää voimaa hyväksi käyttävä Tauru voi saada aikaiseksi vaikka mitä. Taurulla on alla 10 ottelun voittoputki ja mitä pidemmälle ottelu menee, sitä paremmat mahdollisuudet Taurulla on voittaa koko ottelu. Paikan päällä voi ottelua seurata jopa 40 000 ihmistä, siinä on varmasti ainakin tunnelma kohdillaan.

One Championship 29: Kingdom of Warriors nimellä kulkeva ottelutapahtuma ei ainakaan toistaiseksi ollut saanut vedonlyöntiyhtiöiden kertoimia, mutta toivottavasti niitä saadaan vielä ennen ottelutapahtumien alkua. UFC on yhä se suurin vapaaotteluorganisaatio, mutta tällä hetkellä suomalaisten mielenkiinto kääntyy ehdottomasti Aasiaan ja One FC mestaruustaistoon.

Jos et pääse jostain syystä ottelua katsomaan, pistä ainakin Twitteristä @taurutoni seurantaan.

Lue myös:

Kuumimmat siirtohuhut Liigassa!

Fanit painostavat Barcelonaa sponsorin vaihtoon!

betway