Miesten Kakkosessa karmeaa puuhastelua: Kolme maalivahtia avaukseen – tappio 0-16!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 27/04/2018
Jaa tämä...

Kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla on järkyttävää puuhastelua.

Sunnuntaina jalkapallon miesten Kakkosessa nähtiin kaksi karmeaa murskavoittoa, kun C-lohkossa kolmantena oleva AC Kajaani kaatoi Santa Clausin vaatimattomasti maalein 16-0, ja kakkosena oleva MuSa rökitti Lapuan Virkiän numeroin 8-0.

Otteluiden taustalta löytyy selitykset järkyttävälle puuhastelulle, mikä ei ole Suomen kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla hyväksyttävää. Lapuan Virkiä lähti peliin yhden vajaalla ilman vaihtomiehiä, ja Santa Claus joutui laittamaan kaksi maalivahtia kenttäpelaajiksi. Heilläkään ei ollut käytössä yhtäkään vaihtopelaajaa, joten loppunumerot kertovat hyvin totuuden.

Sunnuntain iltapäivän ja alkuillan aikana sosiaalisessa mediassa on keskusteltu kovin sanoin siitä, että miten tälläinen on ylipäätänsä mahdollista, sillä maan kolmanneksi korkeimman sarjatason arvoon sopii tällainen puuhastelu todella heikosti.

– Miten voi olla mahdollista, ettei Kakkosen seura saa kentällistä kokoon? Miten nämä ovat joskus nousseet, eräs kirjoitti Twitterissä.

Myös esimerkiksi TPV:n päävalmentaja Anssi Ylinen otti kantaa Lapuan Virkiän ja Santa Clausin toimintaan.

– Kakkosessa on niin kahden kerroksen väkeä. FC Hongalla on ammattimaista toimintaa ja se pelaa samaa sarjaa näiden kanssa.

Lapuan Virkiälle tai Santa Clausille tämän päivän peliesitykset eivät olleet vieraimmasta päästä, sillä esimerkiksi rovaniemeläisseura on päästänyt 21 ottelussa 98 maalia, Virkiä päälle toista sataa. Ansaitusti kumpikin seura tulee putoamaan kauden jälkeen.

Peliyhtiö Veikkaushuone on jalkapallovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jalkapallosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lähde: Yle Urheilu

Lue myös:
VIDEO: Barcelona murskavoittoon ilman Lionel Messiä
VIDEO: Real Madrid jäi La Ligassa tasapeliin – Cristiano Ronaldo kiukutteli

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa