KalPan unkarilaishyökkääjälle jatkosopimus

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • 21/02/2018
Jaa tämä...

Keltamustien unkarilaishyökkääjä jatkaa Kuopiossa seuraavat kaksi vuotta.

Kuopion KalPassa pelaava Balazs Sebok on pidentänyt vielä ensi kauden kattanutta sopimustaan kuopiolaisseuran kanssa. Uusi sopimus ulottuu kevääseen 2018 asti.

Kajaanista Kuopioon saapunut Sebok sopeutunut SM-liigaan erinomaisesti, ja hän onkin pelaamassa erittäin vahvaa tulokaskautta. Syyskauden 31 ottelua tuottivat unkarilaiselle yhteensä 11 tehopistettä.

– Balazs on osoittanut kykynsä heti ensimmäisen Liiga-kautensa syksyllä, ja meillä on vahva usko jotta hän tulee olemaan tulevina kausina meille ja Liigalle äärimmäisen hyvätasoinen pelaaja. Halusimme tehdä jatkosopimuksen jo aikaisessa vaiheessa ja pelaaja oli halukas sitoutumaan meihin, urheilujohtaja Kimmo Kapanen kertoi.

– Kyseessä on moderni sentterityyppi, hyväraaminen, taitava ja hyvin liikkuva ja kokemuksen myötä hän pystyy parantamaan vielä kaikilla osa-alueilla. Jatkossa pystymme odottamaan häneltä vielä enemmän numerotulosta.

Sebokin potentiaali on huomattu myös kansainvälisellä tasolla, sillä keskushyökkääjä kuuluu jääkiekon MM-kisojen A-sarjaan nousseen Unkarin maajoukkueeseen.

KalPalla on tällä hetkellä 17 pelaajasopimusta SM-liigan kaudelle 2016-2017.

SM-liigassa on menossa joulutauko, mutta jo tulevana lauantaina pelataan seitsemän ottelun mittainen kattaus. KalPa pelaa tuolloin kotonaan HPK:ta vastaan.

Jääkiekon ystäville huippulätkää on tarjolla jo Suomen aikaa maanantain ja tiistain välisenä yönä, jolloin pelataan NHL-jäillä erittäin mielenkiintoinen New York Islandersin ja Anaheim Ducksin kohtaaminen.

Peliyhtiö Unibet tarjoaa jääkiekkosarjoihin erinomaiset kertoimet ennen otteluita kuin myös livevedonkin puolella.

Lähde: KalPan tiedote

Lue myös:
NHL-blogi: Barkov ja Donskoi hassuttivat veskareita
NHL-blogi: Joonas Korpisalo – seuraava suomalainen supertähti?

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa