KalPa - Blues 15.2.2014 | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 17/04/2018
Jaa tämä...

Pelaako Blues itsensä voittajaksi Kuopion vierailullaan?

KalPa – Blues, merkki 2, kerroin 1,70 Unibet

Unibetin kertoimet otteluun 4,05 | 4,30 | 1,70 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jääkiekon Liigassa pelataan lauantain kunniaksi viisi ottelua, Kuopiossa pisteistä taistelevat KalPa sekä Espoosta vieraaksi saapuva Blues. Tähän otteluun on helppoa ennustaa vain ja ainoastaan espoolaisten menestymistä. KalPa on menettänyt jo kauan aikaa sitten viimeisetkin mahdollisuutensa taistella pudotuspelipaikoista ja samallahan Kuopiossa ollaankin heitetty hanskat ihan kirjaimellisesti tiskiin. Käytännössä kaikki pelaajat ovat tälläkin hetkellä KalPan kohdalla myynnissä ja viimeisimpien tietojen mukaan Marko Kauppinen olisi seuraavana pelaajana lähdössä tai mahdollisesti jo lähtenyt Tampereelle edustamaan Tapparaa. KalPan materiaali on laiken hyvän lisäksi kokenut kauden aikana valtavasti loukkaantumisongelmia ja myös tässä ottelussa kotijoukkue joutuu espoolaisille antamaan hurjasti tasoitusta merkittävien loukkaantumisongelmien takia.

Blues on ollut viime aikoina Liigan yksi kuumimmista joukkueista, sillä neljä edellistä ottelua ovat tuottaneet vierasjoukkueelle komeasti peräti kolme voittoa! Blues hävisi edellisellä kierroksella Jokereille 2-5 maalein, mutta muuten vierasjoukkueen tekeminen on viime otteluissa ollut laadukasta luokkaa. Bluesin suurin vastustajahan tässä ottelussa ei ole missään tapauksessa KalPa, vaan Bluesin suurin vastustaja on espoolaisryhmä itse. Bluesin on pystyttävä pelaamaan KalPaa vastaan täysin oikealla asenteella, sillä Ässiä, KalPaa sekä TPS:ää vastaan asennevammaan ei ole yhdelläkään joukkueella varaa. KalPan kotietukaan ei tule olemaan tässä ottelussa merkittävässä roolissa, sillä kotijoukkueen kannattajat tuskin ainakaan innokkaasti ovat jäähallille omiaan menossa katsomaan, joten siinäkään mielessä Bluesilla ei pitäisi olla vierasvoiton metsästyksen osalta minkäänlaisia ongelmia, jos vierasjoukkue pelaa oikealla asenteella.

KalPan tilanne vaikuttaa juuri sellaiselta, että on vaikeaa lähteä edes ennustamaan, että ketkä pelaajat haluavat pelata itselleen ja ketkä haluavat pelata joukkueelle. On hyvinkin mahdollista, että KalPan kokoonpanossa on vain nuoria pelaajia, jotka haluavat näyttää henkilökohtaista osaamista ilman minkäänlaista joukkueen etua. KalPa tulee antamaan nuorille pelaajille peliaikaa ja se onkin jatkoa ajatellen hyvä asia, mutta kyllähän se jo järkikin sanoo, että Bluesia vastaan kotivoiton metsästäminen tälläisellä kokoonpanolla vaikuttaa melko kaukaiselta ajatukselta. Blues on pelivireeltään huomattavasti KalPaa edellä ja kaikki pisteet tässä vaiheessa kautta ovatkin vierasjoukkueelle enemmän kuin tervetulleita. Bluesin kertoimet ollaan vedetty alas, mutta edelleen vierasjoukkueelle pelikelpoisia kertoimia on tarjolla. Kaiken kaikkiaan Blues on kierroksen yksi todennäköisimmistä voittajista.

Veikkaussivut | Tuomas