kalpa hifk 12.11.2016

KalPa - HIFK 31.1.2017 Klo 18.30

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • 19/04/2018
Jaa tämä...

Kuopiossa Savon sydämessä tänään Liigakaukalossa ottavat yhteen, tiukasti sarjan kakkostilasta TPS:n kanssa kamppaileva KalPa sekä suoraa pudotuspelipaikkaa jahtaava Helsingin IFK. KalPa lähtee otteluun kahden ottelun mittaisessa voittoputkessa, kun helsinkiläisvieraat sen sijaan ovat luvalla sanoen huonossa vireessä. HIFK on voittanut viidestä edellisestä ottelusta vain yhden.

Kuten todettua KalPa käy tällä hetkellä kovaa kamppailua TPS:n kanssa Liigan kakkossijasta. Tappara on vahvasti menossa omaa vauhtiaan runkosarjanvoittoon, mutta muuten peli on vielä avoinna. KalPa voitti edellisessä kierroksella KooKoon:n niukasti 2 – 1, ja samaan tapaan joukkue on napsinut voittoja pitkin kautta. Ainoa vähän synkempi hetki osui aikavälille 11 – 20.1.17 jolloin joukkue poistui kaukalosta peräti neljä kertaa tappio niskassaan. Kaikesta huolimatta KalPa on tällä hetkellä Liigan paras kotijoukkue ja se ei anna mitään ilmaiseksi HIFK:lle. Joukkueen paras pistemies on Jaakko Rissanen, joka on Liigan pistepörssin sijalla 4., lukemin 9 + 26.

Viime kauden runkosarjan voittajajoukkueen uskottiin painelevan tälläkin kaudella omaa vauhtiaan, mutta ei niin ei. Joukkue onkin tällä haavaa viiden ottelun kuntopuntarissa vasta sijalla 13. eikä viisi edellisestä vierasotteluakaan ole tuottanut Antti Törmäsen miehistölle kuin yhden voiton ja sekin rankkareilla. HIFK on nyt seitsemän pisteen päässä suorasta puolivälieräpaikasta, ja pisteitä on yksinkertaisesti tultava, mikäli seura haluaa välttää säälipleijarit. Joukkueen paras pistemies on tällä hetkellä Juha-Matti Aaltonen, joka tekee kyllä maagisilla suorituksilla oman osansa menestyksen eteen. Mies onkin iskenyt tähän mennessä tehot 17 + 15.

Veikkaussivut.com ennakoi illan ottelusta tasaisista. Joukkueiden tämän kauden kolme aiempaa keskinäistä ottelua ovat päättyneet 2 – 1, 3 -1, ja jatkoajan jälkeen 2 – 1, HIFK:n ottaessa kaksi kolmesta. Tänään jatkuu sama tasainen trendi koska pisteet ovat kummallekin äärimmäisen arvokkaita. Lapulle siis X. Parhaan kertoimen vedolle tänään tarjoaa NordicBet kertoimella 3.95

Pelaa vihje: Tasapeli X, kerroin 3.95 NordicBet>>

Nordicbet mainos
Jääkiekon juhlaa!
5 EURON KÄTEISBONUS KIEKKOFANEILLE!
Pelaa