KalPa - HIFK 8.10.2013 | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 10/08/2013
Jaa tämä...

Palaako KalPa takaisin voittojen pariin HIFK:n isäntänä?

KalPa – HIFK, merkki 1, kerroin 

Nordicbetin kertoimet otteluun 2,00 | 4,10 | 3,05 

 

 

Jääkiekon Liigassa pelataan tänään viidellä pelipaikkakunnalla, Kuopiossa KalPa saa vieraakseen Helsingistä saapvan HIFK:n. KalPa sekä HIFK ovat sarjataulukossa tällä hetkellä peräkkäisillä sijoilla, KalPa on kahdeksantena ja HIFK on puolestaan sijaa alempana. Lähdetään vihjeessä ensin siitä liikenteeseen, että KalPa on ollut HIFK:lle hyvin hankala vastustaja. HIFK on voittanut Kuopiossa viimeksi vuonna 2009 ja sen jälkeen KalPa on yhdeksän kertaa Kuopiossa juhlinut voittoa. Näistä moni on tullut myös niin, että HIFK ei ole tehnyt maaliakaan. Jos KalPalla on edelleen poissaoloja, puolestaan HIFK on kamppaillut käsittämättömien loukkaantumismäärien kanssa ja edelleen vierasjoukkueelta on sivussa suuri määrä tärkeitä pelaajia. Lopullinen kokoonpano on syytä tarkistaa ennen lopullisen pelipäätöksen tekemistä.

Molemmat joukkueet saavat siitä plussaa, että niin KalPan kuin HIFK:nkin puolustuspeli on kauden aikana parantunut selkeästi. KalPa on tehnyt vähiten maaleja koko Liigassa, mutta toisaalta KalPalle ollaan myös tehty vähiten maaleja. Jopa kauden erinomaisesti avanneet Pelicans sekä Ilves ovat päästäneet enemmän maaleja. KalPan osalta on vähintäänkin mahtava uutinen joka tapauksessa onkin se, että Kasperi Kapanen tekee suurella todennäköisyydellä tänään paluun kaukaloon. KalPa saa näin ollen huomattavasti lisää hyökkäystaitoa kokoonpanoonsa. 

KalPan pelityyli on sopinut HIFK:ta vastaan aikaisemmilla kausilla erinomaisesti ja myös tällä kertaa KalPa on ansaitusti ottelussa suosikinasemassa! Kuopion jäähalli on melkoisen iso paikka pelata, joten HIFK on ollut sen asian kanssa suurissa ongelmissa. Tästä asiasta KalPa onkin saanut nimenomaan kotonaan huomattavasti etua. KalPalla on samalla varmasti näyttöhalut kunnossa, sillä KalPa hävisi viimeksi kotonaan Kärppiä vastaan peräti 0-4 maalein. Sitä ennenhän KalPa voitti neljä ottelua putkeen. KalPa nappaa tänään kolme pistettä ja palaa takaisin voittojen pariin.

Veikkaussivut | Tuomas