KalPa - Ilves 20.9.2013 | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 19/04/2018
Jaa tämä...

Kestääkö Ilveksen kapea puolustus uutta peliä heti eilisen jälkeen?

KalPa – Ilves, merkki 1, kerroin 

Bet365:sen kertoimet otteluun 1,70 | 4,25 | 4,10 

 

 

Jääkiekon Liigan ottelutarjontaa, Kuopiossa Ilves yrittää hiljentää KalPan kotiyleisön varsin mielenkiintoisessa ottelussa. Ilveshän pelasi viimeksi eilen ja voittikin itseasiassa Lukon tiukkojen vaiheiden jälkeen 2-1 maalein. Ilveksen alkukausi on sujunut tähän mennessä erinomaisesti, mutta kuinka Ilveksen erittäin kapea puolustus pystyy pelaamaan omalla tasollaan jo toisena iltana peräkkäin? Ilves joutuu heti Lukko -ottelun päätyttyä matkustamaan Kuopioon, kun taas KalPa on päässyt valmistautumaan hyvin tähän otteluun. Toisekseen KalPalla on alla jokaisesta ottelustaan niukat tappiot. Näyttöhalut KalPalla ovat kotiyleisön edessä varmasti erittäin suuret. KalPahan viimeksi hävisi aivan viime hetkien maalilla Tapparan vieraana.

Ilvekseltä loukkaantui muutama avainpuolustaja heti alkukauden ensimmäisessä ottelussa Tapparaa vastaan, joten on selvää, että Tuomas Tuokkolan ryhmä tarvitsee kaikki mahdolliset pelaajat käytettäväksi tähän otteluun tai muussa tapauksessa Ilves tuskin tulee kestämään KalPaa vahvaa kotirynnistystä. KalPa tulee varmasti heti alusta lähtien erittäin agressiivisesti Ilveksen kimppuun ja näin ollen tamperelaisten puolustuksen tilanne kieltämättä aiheuttaa kysymysmerkkejä – vaikkakin Lukko onnistui eilen vain yhden maalin tekemään.

KalPan alakerta on toiminut tähän mennessä muuten hyvin, mutta maalinteon kanssa on ollut ongelmia. Jukka Voutilaisen loukkaantuminen vaikeutti tietenkin heti KalPan urakkaa näin alkukaudesta, mutta etukäteen ajateltuna Ilves lukeutuu materiaaliltaan Liigan heikoimpien joukkueiden listaan. KalPan tulisi tästä ottelusta voitto napata. Merkiksi ykkönen vetokupongille on järkevä valinta.

Veikkaussivut | Tuomas