KalPa - Jokerit 14.12.2013 | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 17/04/2018
Jaa tämä...

Syventyykö Jokereiden ahdinko KalPan vieraana?

KalPa – Jokerit, merkki 1, kerroin 2,70 Bet365
KalPa – Jokerit ML, merkki 1, kerroin 2,05 Bet365

Bet365:sen kertoimet otteluun 2,70 | 3,75 | 2,35 PELAA TÄSTÄ

 

 

Helsingin Jokerit matkustaa ennen joulutaukoa KalPan vieraaksi Kuopioon. Jääkiekon Liigassa pelataan tänään kaiken kaikkiaan kuuden ottelun kierros. Lähtökohtaisesti tämä ottelu on ehdottomasti yksi kierroksen odotetuimmista kamppailuista. Jokerit pelasi eilen TPS:ää vastaan Helsingissä ja tänään helsinkiläisten olisi oltava jo hyvässä pelivireessä KalPaa haastamassa. Jokereiden tehtävä ei ole helppo, sillä ensinnäkin KalPa on nostanut omaa tekemisen tasoaan hurjasti. KalPa voitti viimeksi JYPin 2-4 maalein. KalPalla on ollut suuria loukkaantumisongelmia, mutta oikeastaan ne eivät ole yhtään mitään verrattuna Jokereiden tilanteeseen. Se on kenties hieman väärin sanottu, sillä kyllähän esimerkiksi Sami Kapasen, Ossi Saarisen sekä kumppaneiden poissaolot näkyvät, mutta helsinkiläisten tilanne jään ulkopuolellakin on niin monimutkainen. Jokereilta sivussa ovat tästäkin ottelusta esimerkiksi Antti Tyrväinen, Steve Moses, Saku Salminen, Jeremy Dehner Matti Lamberg, Ossi Väänänen sekä Teemu Henritius.

Mediassa on vahvasti uutisoitu siitä, että Jokereiden pelaajisto haluaisi eroon Tomi Lämsästä mahdollisimman nopeasti. Tomi Lämsä sekä Tomek Valtonen eivät kuulemma ole enään lainkaan puheväleissä. Mikä tässä on totta ja mikä ei? Mahdotonta ottaa selvää, mutta tilanne ei ole helsinkiläisten kohdalla lainkaan helppo. Jokereiden on pikkuhiljaa alettava keskittymään tulevaan KHL-pestiin ja nyt onkin mielenkiintoista nähdä, että kuinka Jokereiden pelaajisto käsittelee tämän tilanteen – kuinka moni pelaaja on ensinnäkään edes jatkamassa vierasjoukkueen vahvuudessa, kun KHL lähtee helsinkiläisten kohdalla käyntiin? Tomi Lämsä ei ensinnäkään tule ensi kaudella jatkamaan Jokereiden päävalmentajana ja Tomek Valtostakin ollaan viety ties minkä seuran tulevaksi koutsiksi.

KalPa on neljästä edellisestä kotiottelustaan saalistanut kolme voittoa, joten Jari Laukkasen ryhmä on tällä hetkellä Kuopiossa enemmän kuin vaikeasti voitettavissa. KalPa hävisi edellisessä kotiottelussaan HIFK:lle peräti 1-6 maalein, mutta sitä ennen kuopiolaiset tosissaan nappasivat kolme voittoa Niiralan Montussa putkeen. KalPa on tehnyt Liigassa vähiten maaleja, mutta esimerkiksi Jukka Voutilainen on alkanut pelaamaan omalla tasollaan. Se varmasti ilahduttaa valmennusjohtoa. KalPan kokoonpanosta löytyy muutenkin useita huipputaitavia nuoria pelaajia. Artturi Lehkonen on esimerkiksi löytänyt kaukalossa erinomaisen pelivireen. KalPa on syytä nostaa tässä kohteessa vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas