KalPa - Jokerit 26.11.2013 | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 20/03/2018
Jaa tämä...

Syventyykö KalPan ahdinko helsinkiläisten isäntänä?

KalPa – Jokerit, merkki 2, kerroin
KalPa – Jokerit ML, merkki 2, kerroin

Nordicbetin kertoimet otteluun 2,85 | 3,90 | 2,15

 

 

Sarjataulukon alimpana oleva Kuopion KalPa yrittää vihdoin paluuta takaisin voittojen pariin jääkiekon Liigan ottelussa Helsingin Jokereita vastaan. Tänään pelataan yhteensä kuusi ottelua. Jokerit on sarjataulukossa tällä hetkellä kuudentena. KalPa on pelannut jo kaksi ottelua putkeen tekemättä maaliakaan, lauantaina KalPan hävisi SaiPan vieraana voittomaalikilpailussa 1-0 maalein. Uskokaa tai älkää, mutta KalPan kaksi edellistä kotiottelua ovat päättyneet tappioihin Bluesia vastaan 0-6 maalein sekä Tapparaa vastaan 0-5 numeroin. Vaatimatonta, eikö? KalPalle maalinteko on ollut oikeastaan läpi alkukauden vaikeaa, mutta etenkin viime otteluissa maalinteon tuska on näkynyt valitettavasti hyvinkin selkeästi. KalPa kaipaa lisää ratkaisijoita, sillä tätä menoa kaudesta on tulossa hyvin haastava.

Jokerit palasi voittojen pariin lauantaina Pelicansin kustannuksella, vaikka ottelun alku oli helsinkiläisille hyvin hankala. Pelicans johti lauantaina ottelua kahteen kertaan, mutta lopulta Jokerit nappasi täydet pisteet 5-3 maalein. Jokerit on kärsinyt edellisten viikkojen aikana suurista loukkaantumisongelmista, mutta Jokerit on silti edellisessä neljässä ottelussa jäänyt vain yhdessä kokonaan ilman pisteitä. Jokereilla ratkaisijoille joka tapauksessa olisi varmasti kysyntää loukkaantumissumun keskellä ja lauantaina itseasiassa Jani Rita sekä Janne Lahti jättivätkin itsestään erittäin hyvän kuvan. Jani Rita viimeisteli kaksi maalia ja Janne Lahti merkkautti maalin sekä syöttöpisteen.

KalPalla on ryhmässään useita äärimmäisen taitavia nuoria pelaajia, mutta on jossain määrin jopa todennäköistä, että KalPa on antanut tai joutunut antamaan liikaa vastuuta liian kokemattomille pelaajille. KalPa tarvitsee nyt suunnannäyttäjiä nimenomaan kokeneista pelaajista. Maalinteon tuska on vain tällä hetkellä kotijoukkueella niin valtavan hankala. Lappeenrannassa KalPa ei antanut SaiPalle varsinaisella peliajalla maaliakaan ja se onkin kuopiolaisilta hieno osoitus siitä, että puolustus on parhaimmillaan pitävä – nyt olisikin tultava tulosta myös maalinteon suhteen. Jokerit on tällä hetkellä KalPaa selkeästi edellä, vaikka vierasjoukkueella poissaolijoita riittääkin.

Veikkaussivut | Tuomas