Tässä on KalPan ensi kauden päävalmentaja! | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 17/04/2018
Jaa tämä...

Pekka Virtaa hyppää KalPan ruoriin ensi kaudeksi.

KalPa tiedotti torstaina, että Pekka Virtaa tekee paluun joukkueen päävalmentajaksi. Virran nykyinen pesti on kahden vuoden mittainen.

Samalla seura tiedotti, että Virran ympäröimä muu valmennustiimi pysyy muuttumattomana. Täten apuvalmentajat Anssi Laine ja Tommi Miettinen sekä maalivahtivalmentajana ja joukkueenjohtajana toimiva Ilpo Kauhanen pysyvät mukana kuopiolaisten remmissä seuraavallakin kaudella.

– KalPassa on uskallusta olla aidosti oman näköinen ja erilainen. Edellisellä kerralla täällä sen aisti, kuinka Kuopio odotti ja halusi KalPan nousevan ylöspäin, tuki oli hieno. Se innostus ja tuki kun saadaan jälleen joukkueen taakse niin meillä on hyvät mahdollisuudet tehdä uusi nousu. Se täytyy kuitenkin muistaa, että kestävä kehitys tulee pienin askelin, kärsivällisesti askel kerrallaan, kommentoi Virta seuran tiedotteessa.

Virta toimi KalPan päävalmentajana viisi kautta vuosina 2006-2011. Tämän jälkeen mies on valmentanut kaksi kautta TPS:ää ja yhden sesongin Ässissä.

– Todella hyvin mielin palaan Kuopioon ja tuttuun organisaatioon. Hyvä fiilis on tulla jälleen osaksi isoa perhettä, jossa kaikki vetävät köyttä samaan suuntaan. Kovasti odotan pääsevän valmentamaan sitä joukkuetta, minkälaista tänne ollaan rakentamassa, puheli Virta.

Veikkaussivut

Twitter: @Veikkaussivut