KalPa - Kärpät 11.1.2014 | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 01/11/2014
Jaa tämä...

Jatkuuko Kärppien alamäki KalPan vieraana?

KalPa – Kärpät, merkki 1, kerroin 4,36 ComeOn
KalPa – Kärpät ML, merkki 1, kerroin 3,00 Bet365

ComeOnin kertoimet otteluun 4,36 | 4,35 | 1,58 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jääkiekon Liigassa pelataan tänään useita mielenkiintoisia kamppailuita, Kuopiossa yhteen iskevät KalPa sekä Oulusta vieraaksi saapuva Kärpät. Nyt olisi mahdollista lähteä tekemään tiliä KalPan avulla. Tiedossa on kaiken kaikkiaan odotettu kohtaaminen sen takia, koska Kärppien pelivire on viime aikoina ollut todella huonoa. Tarkemmin sanottuna edelliseen viiteen otteluun Kärpät on varsinaisella peliajalla saalistanut ainoastaan yhden voiton. Edellisellä kierroksella Kärpät hävisi Lukolle kotonaan jatkojen päätteeksi 3-4 maalein, mutta suurin ongelma oikeastaan paistoi läpi siitä suunnasta, että Jussi Rynnäs ei ollut lainkaan oma itsensä ja se taas heijastui koko joukkueen toimintaan. Jussi Rynnäs oli Lukkoa vastaan kaiken kaikkiaan todella epävarma ja sitä kautta raumaalaiset saivat muutaman täydellisen lahjamaalinkin Kärppien puolutuksen auttaessa asiaa.

Kärppien pelaamisesta on alkanut paistamaan inhimmillisyys ja sitä kautta nyt voidaan alkaa jopa uskomaan, että oululaisten kokoonpanossakin olevat pelaajat ovat vain ja ainoastaan ihmisiä. Kärppien muutamat edelliset ottelut ovat olleet sellaisia, joissa on ollut paljon hyviä asioita, mutta virheitä oululaiset ovat alkaneet tekemään enemmän. Kärppien rutiini on ollut todella kovalla tasolla ja sitä kautta vierasjoukkue on pystynyt nappaamaan voittoja kovalla prosentilla ilman suurempia hienouksia. Kärppien yksilötaito on luonnollisesti Liigan laadukkainta, mutta toisaalta nythän Kärppiä lähdetään testaamaan käytännössä ensimmäistä kertaa pitkään aikaan, kun voittoja ei olekaan tullut niin kovalla tahdilla kuin vielä hetki sitten upeassa voittoputkessa. Kärppien yksi suurimpia ongelmia saattaa olla juuri se, että kuinka nälkää löytyy kierroksesta toiseen saman pelitason ylläpitämiseen, kun ensin voittoja napattiin ovista ja ikkunoista, mutta tällä hetkellä tilanne onkin kääntynyt täysin päälaelleen.

KalPa lähtee kaikilla mittareilla katsottuna tähän otteluun selkeänä altavastaajana, sillä KalPa sekä Kärpät ovat näin jyrkästi sanottuna kuin toistensa vastakohdat. KalPalla oli alkukaudella todella suuria ongelmia maalinteon kanssa, mutta vähäksi aikaa tilanne kotijoukkueen osalta helpottui. Viime aikoina maalinteko-ongelmat ovat jälleen nousseet KalPalle liian suureen rooliin. Edelliseen kolmeen otteluun KalPa on pystynyt viimeistelemään ainoastaan kaksi maalia, mutta toisaalta eilen KalPa taisteli erinomaisesti Tapparan vieraana ja se onkin antanut varmasti lisää potkua tekemiseen. KalPahan on edellisestä seitsemästä kotiottelustaan voittanut yli puolet, joten siinä mielessä oikeitakin asioita Jari Laukkasen ryhmä on Niiralan Montussa ehtinyt tekemään. KalPan loukkaantumislista on todella kurjaa katsottavaa, mutta toisaalta Liigassa ei näin selkeitä tasoeroja yksinkertaisesti ole. Suomen korkeimmalla sarjatasolla pelatessa tällä kerroinasettelulla Kärppiä ei voida miettiäkään vetokupongille mukaan. KalPalta sivussa ovat esimerkiksi Artturi Lehkonen, Marko Kauppinen, Joonas Riekkinen sekä Antti Halonen, mutta kotivoitosta tarjotut kertoimet ovat siitä huolimatta huikeita yllätysvalintojoja vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas