KalPa - Lukko 28.1.2014 | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 16/04/2018
Jaa tämä...

Lukko metsästämään arvokasta vierasvoittoa Kuopioon.

KalPa – Lukko, merkki 2, kerroin 2,20 Sportingbet
KalPa – Lukko ML, merkki 2, kerroin 1,73 Sportingbet

Sportingbetin kertoimet otteluun 2,65 | 4,00 | 2,20 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jääkiekon Liigan ottelutarjontaa, Kuopiossa kohtaavat KalPa sekä Raumaalta vieraaksi saapuva Lukko. Sarjataulukossa KalPa on tällä hetkellä sijalla kolmetoista, kun taas Lukko löytyy kahdeksannelta sijalta. Joukkueiden välinen piste-ero tässä vaiheessa KalPan eduksi on yksitoista pistettä. KalPan sekä Lukon lähtökohdat tähän otteluun ovat täysin erilaiset. KalPalla ei ole loppukauden osalta mitään panosta ja se onkin tullut selväksi kotijoukkueen toimistonkin tekemistä ratkaisuista. KalPallahan on tällä hetkellä käytännössä jokainen pelaaja myynnissä ja esimerkiksi Adam Masurh onkin jo lähdössä kotijoukkueen vahvuudesta. KalPalla ei ole enään kuin maine pelissä, mutta toisaalta kotijoukkuetta ei taida sekään paljoa kiinnostaa. Kymmenen edellistä ottelua ovat varsinaisella peliajalla KalPalle tuottaneet yhden voiton, joten se kertoo paljon kotijoukkueen tilanteesta. KalPa pystyy antamaan peliaikaa vähemmän sitä saaneille, mutta loppukaudeksi ei taideta Kuopiossa suuria tavoitella asetella.

Lukko nappasi edellisellä kierroksella huikean voiton JYPistä 5-3 maalein. Tuolle voitolle voidaan antaa huomattavan paljon painoarvoa kahdesta syystä. Ensimmäinen syy on se, että Lukko on neljästä edellisestä ottelustaan saalistanut ainoastaan yhden voiton. Toinen syy on puolestaan se, että JYPiä vastaan on tällä hetkellä todella vaikeaa voittaa. Lukko osoitti JYPiä vastaan venymiskykyään ja se lupaakin raumaalaisten kannalta hyvää jatkoa ajatellen. Lukon puolustus on ollut viime aikoina todella epävarmassa pelivireessä, mutta toisaalta edellisellä kierroksella napattu voitto on varmasti antanut lisää potkua vierasjoukkueen tekemiseen. Lukon kannalta pienenä puolustuksena voidaan sanoa se, että vierasjoukkueen otteluohjelma on ollut vaikea. Kettupaidat ovat joutuneet viime aikoina pelaamaan monta kamppailua esimerkiksi jyväskyläläisiä vastaan. Toisaalta sellaiseen on turhaa lähteä yhtään sen enempää vetoamaan.

KalPa on kärsinyt käytännössä läpi kauden valtavista kokoonpano-ongelmista ja kotijoukkueen sairaslista onkin tarkistettava vielä ennen pelipäätöksen tekemistä! Pahimmillaan KalPalta on ollut sivussa jopa toistakymmentä tärkeää pelaajaa. KalPan maalintekovaikeudet ovat ajaneet kotijoukkueen siihen tilanteeseen, että kuopiolaisten motivaatiota voidaan pitää suurena kysymysmerkkinä. Kuinka monella pelaajalla riittää KalPan osalta vielä näytettävää? Kuinka moni pelaaja on valmis loppukauden ajan sitoutumaan kotijoukkueen tekemiseen? Edellä mainittuihin kysymyksiin moni haluaisi varmasti löytää vastauksia. Lukko on ollut joukkueena juuri KalPalle erittäin vaikea vastustaja ja yhtä karua kohtelua on tiedossa todennäköisesti myös tänään. Lukollahan ovat kaikki motivaatiotekijät puolellaan, joten siinä mielessä Kettupaitojen olisi syytä napata merkittävät kolme pistettä ja jatkaa taisteluaan kohti pudotuspelejä.

Veikkaussivut | Tuomas