KalPa - Pelicans 25.10.2013 | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 17/03/2018
Jaa tämä...

Viimeksi tappioputkensa katkaissut lahtelaisryhmä vierailee Kuopiossa.

KalPa – Pelicans, merkki 2, kerroin 
KalPa – Pelicans ML, merkki 2, kerroin 

Bet365:sen kertoimet otteluun 2,40 | 4,00 | 2,50 

 

 

Jääkiekon Liigaa, Lahden Pelicans matkustaa Kuopioon KalPan vieraaksi. Vastakkain ottelussa ovat sarjataulukon kaksi ääripäätä. KalPa on tällä hetkellä sarjataulukossa toiseksi viimeisenä, kun taas Pelicans löytyy toiselta sijalta. Pelicans katkaisi viime kierroksella tappioputkensa, sillä lahtelaisryhmä voitti kotonaan Lukon jatkojen jälkeen 3-2 maalein. Pelicans ehti häviämään neljä ottelua putkeen, mutta mahtavan alkukauden pelannut lahtelaisryhmä sai hyvissä ajoin pahan tappioputken päätökseen. Jos Pelicansin tilanne on paljon valoisampi kuin hetki sitten, samaa ei voida sanoa KalPan tilanteesta. KalPa on todella syvällä. KalPa on hävinnyt seitsemän ottelua putkeen. Viime kierroksella kotijoukkue hävisi Jokereiden vieraana 4-0 maalein. Sitä ennenhän KalPa hävisi Lukon isäntänä 1-3 numeroin.

Oikeastaan ei edes tiedä, että mitä hyvää pitäisi KalPan alkukaudesta sanoa. KalPan alkukausi on ollut täynnä vastoinkäymisiä. Kotijoukkue on hävinnyt paljon otteluita maalin erolla, joten tuurikaan ei ole ollut KalPan puolella tavallaan missään vaiheessa. KalPalla on useita erittäin hyviä yksilöitä, mutta joukkueena KalPa on epäonnistunut pahasti. Kolmeen edelliseen otteluun KalPalle ollaan tehty yksitoista maalia. Esimerkiksi ottelu Ilvestä vastaan Tampereella ratkesi KalPan henkilökohtaisiin virheisiin. Jos tässä samassa ajassa KalPa on itse viimeistellyt kolme maalia, ei tarvitse ihmetellä syytä tappioputkelle. 

Pelicans ei ole materiaaliltaan KalPaa sinänsä edellä, mutta Pelicansin tekeminen oli ennen neljän ottelun tappioputkea äärimmäisen mahtavaa seurattavaa. Pelicans ehti tappioputkenkin aikana pelaamaan oikeastaan jokaisessa ottelussa voitosta aivan loppuun asti, sillä esimerkiksi viime viikonloppuna Pelicans oli hyvin ottelussa mukana SaiPaa vastaan. Pelicansilla oli Kisapuistossa vielä aivan lopussa hyviä paikkoja nousta tasoihin asti. Pelicans sai varmasti itseluottamusta paljon Lukkoa vastaan käydystä ottelusta. Vierasvoitosta on lähdettävä liikenteeseen.

Veikkaussivut | Tuomas