KalPa - Pelicans 5.12.2013 | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 12/04/2013
Jaa tämä...

Kipeästi pisteitä tarvitsevat KalPa sekä Pelicans vastakkain Kuopiossa.

KalPa – Pelicans, merkki 1, kerroin 2,25 Unibet
KalPa – Pelicans ML, merkki 1, kerroin 1,78 Nordicbet

Unibetin kertoimet otteluun 2,25 | 3,90 | 2,70 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jääkiekon Liigassa pelataan tänään neljä ottelua, Kuopiossa yhteen iskevät KalPa sekä Lahdesta vieraaksi saapuva Pelicans. Lähtökohtaisesti tiedossa on tärkeä ottelu molemmille joukkueille. Niin KalPalle kuin Pelicansille pisteet olisivat tässä vaiheessa enemmän kuin tervetulleita. KalPan kohdalla näytti muutama kierros sitten huomattavasti paremmalta, mutta taas kotijoukkue on ajautunut tappioputkeen. Joka tapauksessa KalPa on voittanut kaksi edellistä kotiotteluaan. Näissä otteluissa KalPa on viimeistellyt kahdeksan maalia ja omissa verkot ovat heiluneet vain kahdesti. KalPa on saanut pelaamistaan huomattavasti rennommaksi ja se onkin alkanut tuottamaan tulosta. KalPa taisteli tappiosta huolimatta Oulussakin sen verran vahvasti, että kokonaisuudessaan kuopiolaisten tilanne näyttää huomattavasti valoisammalta kuin vielä hetki sitten.

Pelicansin tilanne on tällä hetkellä lyhyesti sanottuna surkea. Se oikeastaan on vielä Pelicansin tilanteesta positiivinen versio. Pelicansin tappioputki kasvoi edellisellä kierroksella jälleen yhden pykälän verran, sillä Blues matkusti Lahteen ja haki sieltä täydet pisteet 1-2 numeroin. Pelicansin tekemisestä huomaa tällä hetkellä sen, että tuska on suuri ja se on vain kasvamassa entisestään. Pelicans on edellisestä seitsemästä ottelustaan saalistanut vain yhden voiton ja silloinkin lahtelaiset pystyivät tiukassa ottelussa kaatamaan surkeasti vieraissa esiintyneen SaiPan. Pelicansin puolustus on kokonaisuudessaan ollut edellisillä kierroksilla täysin paperia, sillä illasta toiseen Jere Myllyniemi on saanut poimia nykyään neljästi tai viidesti kiekkoa maalinsa sisältä.

Kolmeen edelliseen vierasotteluun Pelicansille ollaan tehty neljätoista maalia, joten voittaminen on tällä tavalla täysin mahdotonta. Pavel Rosasta tulee olemaan Pelicansille todennäköisesti paljon apua, mutta yksin tsekkiläinen ei tule tilannetta muuttamaan. Pelicansilla on ollut paljon loukkaantumisia ja myös tästä ottelusta lahtelaiset joutuvat todennäköisesti jättämään pois muutamia avainpelaajia. Pelicansin lopullinen kokoonpano on syytä tarkistaa ennen lopullista pelipäätöstä. Pelicans on itseasiassa ollut Kuopiossa suhteellisen vaarallinen vierasjoukkue, mutta tällä kerralla ottelussa on vain yksi selkeä ennakkosuosikki ja se on KalPa. Pelicans oli vielä hetki sitten sarjataulukossa heti kärjen takana, mutta tätä menoa jouluna lahtelaiset ovat kylläkin sarjataulukon kärjessä, mutta väärässä päässä.

Veikkaussivut | Tuomas