KalPa - Pelicans 7.2.2014 | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 02/06/2014
Jaa tämä...

Jatkuuko Pelicansin erinomainen pelivire KalPan vieraana?

KalPa – Pelicans, merkki 2, kerroin 2,25 Sportingbet
KalPa – Pelicans ML, merkki 2, kerroin 1,75 Sportingbet

Sportingbetin kertoimet otteluun 2,70 | 3,75 | 2,25 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jääkiekon Liigassa pelataan tänään neljä ottelua, Kuopiossa yhteen iskevät KalPa sekä Lahdesta vieraaksi saapuva Pelicans. Sarjataulukossa KalPa on tällä hetkellä sijalla kolmetoista, kun taas Pelicans löytyy sijalta kymmenen. Joukkueiden välinen piste-ero tässä vaiheessa on hieman yli parikymmentä pistettä lahtelaisten eduksi. Käytännössä useat tekijät viittaavat vain ja ainoastaan Pelicansin täyteen pistepottiin. KalPan kohdalla periaatteessa jokainen osa-alue on pielessä. Kotijoukkueen talous on kuralla ja senpä takia kuopiolaisten parhaat pelaajat on jouduttu tai joudutaan myymään muualle. Adam Masurh onkin jo ehtinyt lähtemään toiseen seuraan. KalPa on kärsinyt kauden aikana muutenkin valtavista loukkaantumisongelmista. Tästäkin ottelusta KalPalta sivussa on pelaajia enemmän kuin laki sallii. Kotijoukkueen valmennuksen tehtävä on suoraan sanottuna melko mahdoton, koska Kuopiossa loukkaantumisten kanssa on ollut valtavaa epäonnea.

KalPalla on viiteen edelliseen otteluun alla neljä tappiota eikä edellisellä kierroksellakaan kotijoukkue pystynyt SaiPan kustannuksella yhtä pistettä enempää nappaamaan, vaikka lappeenrantalaiset pelasivat käytännössä todella huonon ottelun. KalPan tilanteesta kertoo paljon se, että ennen SaiPaa vastaan pelattua ottelua KalPa viimeisteli kolmeen taisteluun yhden maalin. Nopealla matematiikalla laskettuna onkin ollut melko todennäköistä, että Kuopiossa ei olla juurikaan päästy voitoista nauttimaan. KalPan kohdalla suurin kysymys onkin se, että ketkä pelaajat pelaajat tästä eteenpäin joukkueelle ja ketkä pelaajat pelaavat puolestaan itselleen. Varmasti löytyy KalPan kokoonpanosta molempien osa-alueiden edustajia. Sellaisista pitäisi vain päästä äkkiä eroon, jotka edustavat jälkimmäistä kategoriaa, koska se on viimeinen asia, jota kotijoukkue tässä kohdassa tarvitsee.

Pelicans matkustaa Kuopioon kaiken kaikkiaan selkeänä ennakkosuosikkina. Pelicansin kannalta tärkeintä on se, että vierasjoukkue saapuu Kalakukkokaupunkiin täydellä asenteella eikä lainkaan kotijoukkuetta aliarvioiden. Pelicans on edellisestä kolmesta ottelustaan saalistanut yhtä monta voittoa, joten vierasjoukkueen pelivire on tätä ottelua ajatellen enemmän kuin kunnossa. Kolmesta edellisestä ottelustaan kahdessa Pelicans on jättänyt vastustajansa korkeintaan yhteen tehtyyn maaliin, joten kyllähän se kertoo siitä, että lahtelaisten viisikko on vaikea murrettavaksi. Pelicansilla on alla kaksi maalin voittoa, joten vierasjoukkueella itseluottamuskin on suurella todennäköisyydellä kunnossa. Tiukat ottelut ovat alkaneet kääntymään lahtelaisten eduksi. Pelicansille tarjotut kertoimet ovat syytä napata vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas