kalpa tappara liiga veikkaussivut

Perjantai 23.3.2018 KalPa - Tappara. Laittaako KalPa tappioputken poikki?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Petteri
  • 16/04/2018
Jaa tämä...
Hyödynnä Unibetin 100€ + 10€ Bonus!
Veikkaa

KalPa – Tappara 23.3. klo 18:30

KalPa on makustellut tappion karvasta kalkkia Tapparaa vastaan aina viime kevään finaalipeleistä alkaen. KalPa on hävinnyt peräti 9 peräkkäistä peliä Tapparaa vastaan tavalla tai toisella. Kyllähän se on koko ajan lähempänä se päivä jolloin KalPa Tapparan taas voittaa, mutta tapahtuuko se tänä keväänä tai edes tämän vuoden puolella, sitä ei voi tietää.

Millainen show nähdään?

Tappara pelasi melkoinen käsijarru päällä ainakin ensimmäisen ottelu ja KalPa pääsi pari kertaa jopa johtoon. KalPan tumma minuutin jakso toisen erän puolivälin jälkeen tiesi sitä, että Tappara karkasi jatkoon ja piti myös sen. Tunteet leimahtivat liekkeihin vasta summerin soitua ottelun jälkeen, kalpalaisen aivopieru vedosta summerin jälkeen eskaloitui varsin nopeasti joukkokähinään. Oman munattomuutensa ainakin torstaina iltapäivään mennessä oli osoittanut taas kurinpitoelimen munattomuuden, isoimmat tappelijat hyppäsivät summerin jälkeen vaihtoaitiosta tappelemaan. No, eikai se niin justiinsa ole…

KalPa – Tappara kertoimet ja vedonlyönti

Yhdeksän tappiota putkeen ja Sebastian Repon puolilikainen peli pääsivät pahasta KalPan pelaajien ihon alle. Samaan lauluun yhtyi myös Sami Kapanen, joka avautui kummalliseen tapaan haastatteluissa. No, tunteet olivat varmasti pinnassa.

Ottelun kertoimet ovat varsin tasaiset, Nordicbet nostaa Tapparan lievästi suosikiksi, Unibet jakaa otteluun tasaiset kertoimet. Tässä matsissa on potentiaalia päätyä sinne jatkoajalle ja sitä voidaan myös pelata pitkään. Joukkueiden pelit ovat olleet suhteellisen vähämaalisia ja baltiarallaa maalin pelejä suuntaan jos toiseen. Ja nyt viime aikoina siis Tapparalle.

Useimmat vedonlyöntiyhtiöt tarjoavat otteluun kattavasti maalintekijävetoja ja pistevetoja, mutta mikäli tästä muodostuu taas se vähämaalinen vääntö, ei sinne osastolle kannata ihan kaameita kasoja kuskata niitä pelimerkkejä. Ensimmäisessä ottelussa tehtiin viisi maalia, oletus voisi olla jopa vähemmän tässä matsissa. Denis Godlalla ei ollut ensimmäisessä pelissä God-mode päällä joten olisiko se Hovisen vuoro pelata tässä matsissa koko peli?

Edellisen pelin parhaat palat -kooste

Aikaisemmat otteluennakot

Lauantaina 14.4.2018 - Kärpät - HIFK, huikea seiskapeli luvassa...

Kärpät ja HIFK hakevat pidemmän kautta Tapparalle vastustajaa Liigan finaaleihin. Kumpi nappaa paikan finaaleissa?

Lauantai 14.4.2018 Tottenham - Manchester City - jatkaako Spurs C...

Tottenhamilla on mainio tilaisuus ripotella suolaa haavoihin ja lisätä Cityn tuskaa. Miten käy Wembleyllä?

Chicago Bulls - Detroit Pistons 11.4.2018, kauden viimeinen

Tähän yöhön päättyy Lauri Markkasen rookie -kausi Chicago Bullsissa ja NBA:sssa. Kausi on ollut menestys, Markkanen on matkalla kohti tähtiä.

Bayern Munchen - Sevilla 11.4.2018, taas superyllätys tulossa?

Sevilla voitti viime kierroksella Manchester Unitedin vieraissa. Nyt tarvittaisiin toinen täydellinen onnistuminen kovassa vierasottelussa.

Keskiviikko 11.4.2018 Kärpät - HIFK, nappaako ennakkosuosikki K...

Tiukka vääntö tiivistyy keskiviikkona ja torstaina kun joukkueet kohtaavat Oulussa ja Helsingissä. Kumpi on taiston tauottua niskan päällä?

Keskiviikkona 11.4.2018 Real Madrid - Juventus - montako Ronaldo ...

Juventus lähtee lomareissulle Madridiin, sen verran kyyti oli kylmää kotiareenalla. Mitäs laitetaan tulosvetoon, Ronaldo näyttää olevan vireessä?

AS Roma - Barcelona 10.4.2018, Roman jatko vaatii ihmeen

Barcelona voitti avauksen Nou Campilla 4-1. AS Roman jatkopaikka olisi tämän kauden kovin yllätys.

Tiistai 10.4.2018 - onko Manchester City vielä kykenevä ottamaa...

Liverpoolin yksikin maali Etihadilla tietäisi sitä, että Cityn pitäisi tehdä viisi maalia jatkopaikan eteen. Kuulostaa isolta urakalta?