Kalpa - Tappara 9.3.2013 | SM-liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 03/09/2013
Jaa tämä...

Pleijariasetelmien määrittelyä Kuopiossa.

Sportingbetiltä kertoimet haltuun ja rahat tilille.

Tappara kiinni Sportingbetiltä tästä, 50€:n ilmaisveto! >>>

Kuopiossa haetaan asetelmia pian alkaviin pleijareihin. Kalpa on vielä mukana taistelemassa kotiedusta ja Tapparalla on teoreettiset mahdollisuudet jopa vielä runkosarjan voittoonkin.

Kalpa suli viime kierroksella Pelicansia vastaan, joka varmasti painaa vielä kuopiolaisten alitajunnassa. Joukkue tuntui jo selättäneen vaikean jaksonsa, mutta Pelicansia vastaan joukkueen esitykset alkoivat sulamisen jälkeen vaikuttaa jälleen erittäin turhautuneilta. Joukkueen valopilkkuna on loistanut nuori Kasperi Kapanen, joka isänsä hellässä opastuksessa on päässyt erittäin hyvin sisään liigatason kiekkoon. Saa ottaa ylös: Kasperi Kapasesta kuullaan vielä. Tänään avainkysymykseksi muotoutuu Kalpan pelin kasassa pysyminen. Joukkueen kevät on ollut peliesityksien puolesta melkoista hissiliikettä kellarista kattohuoneistoon pelien välillä, mutta nyt vaikuttaisi siltä, että samainen ongelma on pesiytynyt jo yksittäisten pelienkin sisään.

Tappara on kaikessa hiljaisuudessa hivuttanut itsensä jo tasapisteisiin kakkosena olevan JYPin kanssa. Pelien mennessä mukavasti ristiin ja Tapparan voittaessa omat matsinsa (mukaan lukien Kalpan tänään), juhlitaan Tampereella runkosarjan voittoa. Tapparan menestyksen kulmakivinä ovat toimineet maalivahti Juha Metsola ja huikeat hyökkäyspään taiturit Aleksander Barkovin ja Ville Niemisen johdolla. Näiden herrojen otteita on ollut ilo seurata ja erityisesti Barkovin kohdalla niistä kannattaa nyt nauttia, sillä herra tuskin SM-liigassa enää kovin pitkään kiekkoilee. Tapparan rutiinilla tämän pelin pitäis olla jo viides voitto tamperelaisille putkeen.

Tappara kairaa pisteet Kuopiosta.

Veikkaussivut | Oskari