KalPa - Tappara, Finaali 2, 20.4.2017 kello 18.30

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Petteri
  • 17/03/2018
Jaa tämä...

Pelaa vihje: Tulosveto 2-2, kerroin 10.00, Unibet >>

KalPa kävi pöllimässä heti kärkeen kotiedun väkevän esityksen jälkeen Tapparalta. Tasainen taistohan se oli ja samaa on odotettavissa tästä. Nappaako Tappara kotiedun itselle vai meneekö KalPa jo 2-0 johtoon?

KalPan Eero Kilpeläinen veti pidemmän korren ensimmäisessä osaottelussa, mutta eipä näillä korsilla paljon pituuseroa ollut. No, tilastoista näkyy voittaja maalivahtikisassa, Hrachovinan prosentti 86,36% ei antanut Tapparalle mahdollisuutta voittaa tätä ottelua, Kilpeläisen 93,75% sen sijaan antoi, ja ennakkoluulottomasti KalPa pelasikin.

Tuomaristo vihelsi taas vähän sinne päin, monta linjatonta päätöstä ja sitten useampi viheltämättä jättäminen. Todennäköisesti homma parantuu Kuopioon kun käsittääksemme eri pillipiiparit viheltävät siellä sitten.

Itse ottelu tullee olemaan taas tiukkaa vääntöä ja voitaisiin taas nähdä että peli menee jommallekummalle maalin erolla, jatkoaikaherkuilla tai ilman. 3-2 on ollut suosikkitulos Kuopiossa näiden joukkueiden kohtaamisessa, joten laitetaanpas vaikkapa 2-2 tulosvetoon. Unibetillä tasan 10.00 kerroin. Tähän kannattaa rakennella sitten molempiin suuntiin myös betsejä, joten 2-3 ja 3-2 suosituksena lapulle.

Tasoittaako Tappara?

Sen verran vakavaa virnettä oli Tapparan pelaajilla taiston tauottua että hampaankoloon jäi roska jos toinenkin. Kuopioon Kirvesrinnat tulevat varmasti tiiviimmällä asenteella eikä se voitto oikeasti kaukana ollut Tampereella. Maalintekopelissä vain ne maalit ratkaisevat ja ensimmäisessä taistossa ne menivät nyt sitten kuopiolaisten hyväksi.

Tasainen ja tiukka vääntö on luvassa loppuunmyydyssä Niiralan montussa. Kuka hiljentää ”Puolesta Savonmaan” fanikuoron Kuopiossa vai onko loppufinaalit KalPan riemuvoittoa? Tapparan hyökkäysasenaali Haapala, Savinainen ja Kuusela ovat kovaa tykkiosastoa, nyt kaivataan tulitukea sitten taas Peltola, Repo, ym. osastolta. Ja totta kai Hrachovinalta maalista, vai laittaako Tapparan koutsi Lassilan askiin? Tuskin vielä.

Laitetaan me tähän toiseen vinkkiin Arttu Ilomäen piste, sillä kerroin 2.30. Ilomäki pörräsi Tampereella varsin ansiokkaasti entistä seuraansa vastaan saaden pistesarakkeeseen yhden syötön. Torstaina voi tulla jopa maali?

Katso myös eri vedonlyöntitoimistojen päivitetyt bonustarjoukset ja kampanjat, niiden avulla voit saada tähänkin päivään mukavasti ylimääräisiä pelimerkkejä pelaamiseen. Betssonilta saat mm. 75 euron ilmaisvedot vedonlyöntiin ensitalletuksella. Tarjolla on myös muita tarjouksia, joten kannattaa katsastaa.

Älä unohda myös NordicBetin kampanjaa, jossa saat 20 euron ilmaisen jääkiekkovedon jokaisella pudotuspeliviikolla.

Pelaa vihje: Arttu Ilomäki tekee vähintään pisteen, kerroin 8.00, Unibet >>

Katso Ruutu-palvelun 4. erä tästä: