VIDEO: KalPalle mieluiten vahvistus - Tommi Jokinen palaa kotiin

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • 21/02/2018
Jaa tämä...

Keltamustat vahvistuvat tutulla hyökkääjällä.

Jääkiekon SM-liigassa pelaava KalPa vahvistuu paluumuuttajalla, kun hyökkääjä Tommi Jokinen on solminut kuopiolaisseuran kanssa sopimuksen mikä kestää kolme seuraavaa kautta.

Jokinen kiekkoili neljä edellistä kautta Lappeenrannassa SaiPan kokoonpanossa. Päättyneellä kaudella hyökkääjä teki runkosarjassa 15 maalia ja antoi 18 syöttöä.

Jokinen palaa kasvattajaseuraansa ansaitusti intoa täynnä.

– Tosi huikea fiilis olla takaisin. Erittäin nousujohteista oli koko SaiPa-aika ja tunnen että parhaat vuodet ovat vasta edessä, Jokinen kertoo KalPan tiedotteessa.

KalPa rakentaa Jokisen varaan tulevina vuosina paljon minkä kertoi myös heidän urheilutoimenjohtaja Kimmo Kapanen.

– Tommilla on kokemusta isossa roolissa kärkiketjuissa pelaamisesta ja yksi hänen vahvuuksistaan on maalin läheisyydessä pelaaminen. Lisäksi hän tuo kokoa, taitoa, on vahva suojaamaan kiekkoa ja tulee olemaan hyvä esimerkki nuorille pelaajillemme äärimmäisen nöyränä työntekijänä.

KalPalla on tällä hetkellä pelaajasopimuksia 23 kappaletta. Varmaa on se, että seura vahvistuu vielä ainakin yhdellä uudella pelaajalla.

 

Jääkiekon ystäviä hemmotellaan tänään Tapparan ja HIFK:n välisellä SM-liigan kuudennella finaalilla. Helsinkiläisten on saatava voitto, jotta finaalisarja etenisi seitsemänteen kohtaamiseen.

Peliyhtiö Unibet on jääkiekkovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jääkiekkosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lähde: KalPa tiedote

Lue myös:
SaiPa vahvistuu tutulla hyökkääjällä
Barkov, Jokinen ja Granlund tulossa Leijoniin?

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa