KalPa vahvistuu kahdella hyökkääjällä!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Antti
  • Kuva: AFP
  • 23/01/2018
Jaa tämä...

KalPa tiedotti tehneensä ensi kauden kattavan sopimuksen jenkkihyökkääjä Patrick Davisin kanssa. 28-vuotias hyökkääjä pelasi myös viime kaudella Liigassa, kun hän viiletti Oulun Kärppien paidassa.

Hyökkääjä itse odottaa innolla tulevaa kautta Kuopiossa.

– Innolla liityn joukkueeseen, odotan kovasti uutta mahdollisuutta! Tykkään KalPan pelitavasta ja joukkue tulee olemaan myös ensi kaudella hyvä. KalPaa vastaan oli vaikea pelata, mutta sitä peliä oli hieno katsoa. Hienoa että pääsen nyt liittymään joukkueeseen ja saan pelata itse tuota peliä, Davis hehkutti KalPan tiedotteessa.

Davisin viime kausi Kärppä-paidassa oli pienoinen pettymys, sillä hyökkääjä saalisti 50 runkosarjaottelussa tehot 9+6=15. Hyökkääjältä on kuitenkin lupa odottaa vahvempaa kautta KalPan riveissä.

Davisin sopimuksen ohella KalPa tiedotti myös, että joukkue on tehnyt kaksivuotisen sopimuksen Mikko Nuutisen kanssa. 24-vuotias hyökkääjä on KalPa-kasvatti, joka pelasi viime kaudella 2 ottelua kuopiolaisten riveissä.  Nuutinen on kuitenkin pelannut viime kaudet Mestistä SaPKon väreissä.

Nuutinen on valmiina ottamaan uuden haasteen vastaan hyvin sujuneen Mestis-kauden jälkeen.

– Erittäin mielelläni palaan takaisin KalPa-paitaan. Vuosi sitten näin täällä, mitä on päivittäinen kova työn tekeminen ja mitä vaatii saada sopimus tähän joukkueeseen. Se antoi vielä lisää treenimotivaatiota, potki eteenpäin ja oli iso osa sitä, että pelasin Mestiksessä parhaan kauteni, hyökkäjä totesi.

Älä unohda keskiviikkona pelattavaa HJK – Astana-ottelua! Vedonlyöntisivut, kuten Unibet tarjoaa otteluun mukavia kertoimia, ja näet Veikkaussivujen vihjeen matsiin tästä!

jvg nights