KalPalle kolme uutta pelaajaa - Janne Keränen puolestaan vaihtaa maisemaa

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Antti
  • 05/08/2017
Jaa tämä...

Niko Hovinen korvaa Eero Kilpeläisen

KalPa tiedotti kolmesta uudesta hankinnasta. Kuopiolaisten riveissä nähdään ensi kaudella Niko Hovinen, Valtteri Parikka ja Frank Gymer. Hovinen siirtyy KalPaan vuoden sopimuksella, kun taas Parikan ja Gymerin pahvit ovat kaksivuotisia.

29-vuotias Hovinen tulee paikkaamaan Eero Kilpeläistä, joka pelaa ensi kaudella Ruotsissa. Hovinen ehti pelata myös päättyneellä Liiga-kaudella kahdeksan ottelua KalPan maalinsuulla.

22-vuotias Parikka on myös tuttu pelaaja kuopiolaisille, sillä puolustaja on pelannut aiemmin KalPan nuorten SM-liigajoukkueessa. Päättynyt kausi kului Parikan osalta Peliitoissa ja Pelicansissa.

Frank Gymer on mielenkiintoinen nimi, sillä 20-vuotias hyökkääjä on Jokereiden kasvatti, joka pelasi tällä kaudella myös 16 peliä KHL:ssä. Pääosa kaudesta meni kuitenkin Mestiksen puolella Kiekko-Vantaan riveissä.

100€ bonus ja paljon muuta!
Veikkaa

KalPan pajatso on tyhjentynyt rajusti viime aikoina, mutta nyt Kuopiolaiset saavat kolme pelaajaa vihdoin myös sisäänpäin. Tämän kauden hopeajoukkue tulee muuttumaan rajusti ensi kaudeksi.

Tänään varmistui myös, että Janne Keränen siirtyy Kuopiosta Lukon riveihin. Hyökkääjän sopimus on 1+1-vuotinen. Keränen siirtyy Raumalle tutun valmentajan alaisuuteen, sillä Pekka Virta nähdään Lukon valmentajana ensi kaudesta lähtien.

KalPan runkopelaajista myös Matias Myttynen, Jaakko Rissanen, Jesse Mankinen ja Jussi Timonen ovat jo siirtyneet ensi kaudeksi ulkomaille.

Parhaat talletusbonukset