Kokenut ruotsalaishyökkääjä matkaa Kuopioon!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Antti
  • Kuva: AFP
  • 09/04/2015
Jaa tämä...

Kokenut vahvistus

Ruotsalainen Expressen uutisoi, että KalPa on vahvistanut rivejään 31-vuotiaalla Sebastian Lauritzenilla. Uutisen mukaan ruotsalaishyökkääjän siirto Liigaan on täysin varma. Lauritzen kiekkoilee Kuopiossa ensi kauden kattavalla sopimuksella.

Kokenut hyökkääjä pelasi viime kaudella SHL:ää Djurgårdenin riveissä. Mies saalisti 29 ottelussa tehot 6+7=13. Lauritzenin kautta 2011-12 voidaan pitää melkoisena menestyksenä, sillä hyökkääjä voitti Brynäsin paidassa SHL:n mestaruuden. Mies edusti myös samalla kaudella Ruotsin maajoukkuetta.

Leveyttä hyökkäykseen

KalPan viime kausi päättyi neljännesfinaaleissa Lukon käsittelyssä, kun raumalaiset etenivät jatkoon voitoin 4-2. Kuopiolaiset ovat karsineet budjettiaan tulevaksi kaudeksi, mutta se haluaa jälleen kairata tiensä pudotuspeleihin. Kuopiossa on ennenkin osattu repiä kapeasta materiaalista irti yllättävän paljon, joten KalPa saattaa yllättää monet otteillaan.

Lauritzenin myötä KalPa saa leveyttä hyökkäyskalustoonsa. Ruotsalainen saattaa muodostaa vaarallisen tutkaparin esimerkiksi Patrick Davisin kanssa. Nähtäväksi jää, mistä kentästä ruotsalainen löytää itsensä kauden edetessä. Hankinta on joka tapauksessa Liigaan erittäin mielenkiintoinen.

Peliyhtiö Nordicbet on CHL:n virallinen yhteistyökumppani. Sivustolta löytyy markkinoiden kattavin valikoima veikkauskohteita sekä vedonlyönnissä että livevedossa. Voit myös seurata suosikkijoukkuettasi livenä mobiililaitteella tai tietokoneella. Jos lyöt vetoa CHL.stä vähintään 10 eurolla, saat 10 euron ilmaisvedon haluamaasi jääkiekko-otteluun.

Lue myös:
5 syytä, miksi Pelicans pelaa pleijareita kaudella 2015-16!
VIDEO: Kokenut venäläismaalivahti lyö hanskat naulaan!