KalPan kassa pahasti pakkasella - huippupelaajat kaupataan! | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 19/04/2018
Jaa tämä...

KalPa ilmoitti keskiviikkona, että joukkueen ykkösnimet ovat kaupan pahasti miinuksella olevan budjetin takia.

KalPalla ei pyyhi nyt hyvin. Kuopiolaisjoukkue putosi nimittäin tiistain liigakierroksen jälkeen koko sarjan jumbosijalle hävittyään Helsingissä murskalukemin Jokereille. Lisää lunta lappasi tupaan, kun KalPa julkaisi keskiviikkona verkkosivuillaan tiedotteen seuran nykyisestä tilanteesta.

Joukkueen kassa on todella rumasti pakkasella, sillä yleisöä ei ole löytänyt lehtereille odotettuun tapaan.

– KalPan kausi on mennyt tuloksellisesti alakanttiin. Olimme budjetoineet tälle kaudelle mukaan pudotuspelejä kahden kotipelin verran. Tällä hetkellä tilanteemme näyttää pudotuspelien osalta jo todella haastavalta. Ilman pudotuspelejä tulos tulee olemaan tappiollinen ja nyt joudumme tekemään kipeitä toimenpiteitä, jotta saamme minimoitua kyseisen tappion, kertoi KalPan toimitusjohtaja Toni Saksman seuran tiedotteessa.

– Vaisu menestys kaukalossa on vaikuttanut luonnollisesti myös yleisömäärään ja olemme tällä hetkellä yleisökeskiarvoa noin 800 katsojaa jäljessä. Koko kauden osalta tämä tarkoittaa noin 24 000 asiakkaan puuttumista ja esimerkiksi keskilipun hinnalla 15 € kyseinen yleisömäärä tarkoittaa 360 000 € puuttumista tuloista.

Kuopiolaisjoukkue pyrkiikin paikkaamaan kuralle mennyttä talouttaan myymällä ratkaisupelaajiaan eteenpäin.

– Olemme tässä tilanteessa tehneet päätöksen, että olemme valmiita mahdollistamaan muutaman pelaajan siirtymisen Kuopiosta pois. Kyseisillä siirroilla parannamme taloudellista tilannettamme ja on myös mahdollista, että näissä vaihdoksissa voi tulla meille joku uusi pelaaja, jonka haluamme mukaan ensi kauden joukkueeseemme.

– Haluamme näillä toimenpiteillä mahdollistaa ensi kaudelle mahdollisimman vahvan joukkueen, jolla voimme palauttaa pudotuspelit takaisin Kuopioon, jatkoi Saksman.

Veikkaussivut

Twitter: @Veikkaussivut