Klassikkovideo: Maalivahti Mika Järvinen tekee maalin!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: Youtube
  • 09/02/2015
Jaa tämä...

Kotimaisen jääkiekon pääsarjan Liigan alkuun on enää niinkin vähän kuin 9 päivää. Kaudesta on tulossa todella mielenkiintoinen monien kovien paluumuuttajien ja uuden seuran Kouvolan KooKoon mukaan tulon myötä.

Viime Liiga-kaudella tehtiin kaksi historiallisesti merkittävää temppua. Ensinnäkin yksi kotimaisten kiekkokaukaloiden armottomimmista maalintekijöistä Ex-Tappara pelaaja Olli Palola kirjautti nimensä historian kirjoihin voittamalla ensimmäisenä pelaajana kahtena vuonna peräkkäin Liigan parhaalle maalintekijälle myönnettävä Aarne Honkavaara – palkinnon. Pian tämän jälkeen pudotuspelikiiman alkaessa Hakametsän hallissa tehtiin uudelleen kotimaista kiekkohistoriaa Ilveksen ja Helsingin IFK:n välisessä ”säälipleijariottelussa”. Kissapetojen välinen ottelu kesti huimat 134 minuuttia ja 14 sekuntia, ennen kuin HIFK:n Mika Partanen ratkaisi ottelun ja kirjoitti nimensä historiankirjoihin sekä seuraavaan Trivial Pursuitin urheilupainokseen.

Yksi erittäin harvinainen, mutta aina yhtä häkellyttävä näky kentällä on maalivahtien tekemät maalit. Tämä temppu nähtiin Liiga-kentillä ensimmäisen kerran vasta vuonna 2008. Tuona vuonna joulukuun 4. päivä KalPan maalivahdista Mika Järvisestä tuli historian ensimmäinen SM-Liigassa maalintehnyt veräjänvartija, kun mies iski kiekon Rauman Lukon tyhjään maaliin. Kyseinen maali on myös Youtubessa kautta aikojen katsotuin SM-Liiga aiheinen video. Nyt Veikkaussivut onkin päättänyt jakaa tämän historiallisen hetken lukijoidensa kanssa. Alla video maalista sekä toinen video joka on kuorrutettu silmin nähden onnellisen Mika Järvisen kommentein. Toivottavasti näemme myös tällä Liiga-kaudella paljon suorituksia jotka jäävät elämään historiaan ja meidän kiekkofanien muistoihin!

 

 

Peliyhtiö Nordicbet on CHL:n virallinen yhteistyökumppani. Sivustolta löytyy markkinoiden kattavin valikoima veikkauskohteita sekä vedonlyönnissä että livevedossa. Voit myös seurata suosikkijoukkuettasi livenä mobiililaitteella tai tietokoneella. Jos lyöt vetoa CHL.stä vähintään 10 eurolla, saat 10 euron ilmaisvedon haluamaasi jääkiekko-otteluun.

Lue myös:
Kolme suomalaista sai tulokassopimuksen – Rantanen kirkkaimpana tähtenä!
Kolme suomalaisjoukkuetta tarvitsee vielä pisteitä CHL:ssä!