KalPan tehokas konkarihyökkääjä jättää Kuopion! | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Ben
  • 16/04/2018
Jaa tämä...

Veikkaussivujen toimitus | Antti 15.6.2015

VAIN VEIKKAUSSIVUILTA: GUTSIN 20€ ILMAISVETO NHL -FINAALIIN

KalPa tiedotti tänään, että hyökkääjä Jukka Voutilainen jatkaa uraansa ulkomailla. Uusi seura tiedottaa sopimuksesta lähiaikoina, mutta 35-vuotiaan pelaajan uusi osoite on Keski-Euroopassa.

– Keski-Euroopassa pelaaminen on ollut aina pienimuotoinen unelma. Mietin tätä mahdollisuutta agentin kanssa ja Keski-Euroopan suunnasta oli kovaa kiinnostusta. Olen ottanut selvää uudesta seurasta muun muassa Kauhasen Ilpon kautta ja kaikki viestit ovat olleet positiivisia. Tämä on tietyn unelman toteutuminen, samalla hyppy tuntemattomaan, hyökkääjä kertoi KalPan tiedotteessa.

Voutilaisen sopimuksessa oli optio ulkomaille siirtymisestä, joten siirto ei tullut täytenä yllätyksenä.

KalPa menettää kokeneen hyökkääjän myötä maalintekovoimaa, sillä Voutilainen mätti päättyneellä kaudella Liigassa 17 maalia ja antoi 8 maalisyöttöä.

KalPan urheilujohtaja Kimmo Kapanen totesi seuran tiedotteessa, että Vuotilaisen siirto tuo joukkueelle tilaa pelaajabudjettiin.

 – Tämä siirto tuo meille tilaa pelaajabudjettiin ja meillä on mahdollisuus reagoida nyt nopeastikin kun markkinoilta löytyy meidän pelitapaan sopivia pelaajia, meille sopivilla ehdoilla. Haemme nyt kahdesta kolmeen pelaajaa, sitten joukkueemme on valmis.

Veikkaussivut ja Guts mahdollistavat sinulle NHL:n pudotuspeleihin 20 euron ilmaisvedon. Lunasta erinomainen tarjous tästä.

Lue myös:
Video: Jalkapalloilijoiden epäonnistuneimmat parturireissut!