VIDEO: Ranskan Ligue 1:ssä uskomaton soolomaali!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: AFP
  • 19/04/2018
Jaa tämä...

Eilen pelattiin jälleen useassa maassa Eurooppalaista huippujalkapalloa. Italian Seri A:ssa koettiin yllätyksiä kun molemmat Milanin joukkueet hävisivät, ja Inter vieläpä erityisen rumalla tavalla. Huuhkaja-pelaa Perparim Hetemajin edustava Chievo taasen nappasi jälleen itsellensä pisteen, ja seura onkin nyt Seria A:ssa sijalla 7. Eilisen päivän hienoin maali nähtiin kuitenkin Ranskan Ligue 1 kentillä, kun AS Saint-Etienne sai vieraakseen OGC Nicen.

Kotijoukkue AS Saint-Etienne oli ottelussa selvä vastaantulija, ja se hävisikin ottelun lopulta luvuin 1 – 4. Joukkueiden eilisiltainen tasaero konkretisoitui parhaiten aivan ensimmäisen puoliajan lopussa kun OGC Nicen ranskalainen keskikenttäpelaaja Hatem Ben Arfa suoraan sanottuna nöyryytti isäntien puolustusta, pujottelemalla peräti viiden Saint-Etienne pelaajan ohitse, ja tuikkaamalla pallon alakulmaan maalivahdin ulottumattomiin. Katso huikea suoritus alta:

Kuten jo todettua ottelu päättyi vieraiden 1 – 4 voittoon. 28 – vuotias Ben Arfa viimeisteli ottelussa kaksi maalia. Ottelu oli siinä mielessä mielenkiintoinen, että illan kaikki viisi maalia olivat syntyneet jo 53. peliminuutin kohdalla. Tämän jälkeen OGC Nice sai vielä kaksi punaista korttia, mutta Saint-Etienne ei saanut silti kavennettua ottelua, vaikka heille tarjottiin muun muassa rangaistuspotkua.

Ranskan Ligue 1:stä on nyt takana kahdeksan ottelukierrosta ja Saint-Etienne on sarjataulukossa sijalla kaksi heti Paris-Saint Germainin perässä. OGC Nice on Saint-Etienneä jäljessä vain kaksi pistettä sarjataulukon sijalla 7. Stade Geoffroy-Guichardilla pelattua ottelua seurasi vajaa 25 000 silmäparia.

Tänään pelataan jällen huippujalkapalloa muun muassa yhden Valioliiga ja kahden Seria A ottelun voimin. Peliyhtiö Unibet tarjoaa joka sarjaan paljon pelattavaa ja livestream-lähetyksiä!

Lue myös:
VIDEO: Bayern Münchenin tähtihyökkääjältä viisi maalia yhdeksään minuuttiin!
VIDEO: Tältä näyttää uusi FIFA 16!