Tobias Kamke - Igor Sijsling 14.10.2013 | Tennis

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 24/04/2018
Jaa tämä...

Juhliiko Igor Sijsling toisen kierroksen paikkaa Tukholmassa?

Tobias Kamke – Igor Sijsling, merkki 2, kerroin 

ComeOnin kertoimet otteluun 2,09 | 1,71 

 

 

ATP-tennistä Tukholmasta, ensimmäisen kierroksen ottelussa yhteen iskevät Saksan Tobias Kamke sekä Hollannin Igor Sijsling. Molemmat pelaajat pelasivat viime viikolla Monsin turnauksessa. Tobias Kamke hävisi jo toisella kierroksella Marc Gicquelia vastaan, kun taas puolestaan Igor Sijsling pelasi kaiken kaikkiaan erinomaisen turnauksen. Igor Sijsling jätti itsestään Monsissa erittäin positiivisen kuvan, joten itseluottamus hollantilaisella on varmasti korkealla. Igor Sijslingin pelityyli aiheutti Monsissa suurta ongelmaa useallekin vastustajalle. Igor Sijsling tunnetaan äärimmäisen vahvana syöttäjänä ja pelaajana, joka nousee usein samantien myös verkolle. Sen tapainen pelityyli on alkanut viime viikkoina myös tuottamaan tulosta.

Tobias Kamke kausi on ollut hyvin hankala. Tobias Kamke voitti Petangen turnauksen Luxemburgissa muutamia viikkoja sitten, mutta mitään muuta saksalainen ei ole saanut aikaan. Tobias Kamkella ei oikeastaan ole mitään oikeaa asetta, joten tuloksetkin ovat sen mukaisia. Tobias Kamke parhaat menestykset kovilta kentiltä ovat aivan alkukaudesta, sillä silloinhan Tobias Kamke pelasi itsensä Miamissa kolmannelle kierrokselle. Toisella kierroksellahan saksalainen kaatoi Juan Martin Del Potron.

Igor Sijsling oli jo viime kuun lopussa erinomaisessa pelivireessä Bangkokin ATP-tason turnauksessa, joten lähtökohtaisesti Igor Sijsling on syytä asettaa tässä ottelussa suosikin asemaan. Igor Sijsling on ehtinyt voittamaan tällä kaudella jo useita huippunimiä kuten esimerkiksi Milos Raonicin, joten se kertoo vain siitä, että hollantilaisen pelityyli on niin vaikeaa lukea melkeinpä vastustajalle kuin vastustajalle. Igor Sijsling menee tästä kaksikosta jatkoon toiselle kierrokselle.

Veikkaussivut | Tuomas