Keskiviikkona 21.2. Suomi taistelee paikasta neljän sakkiin Kanadaa vastaan. Miten käy?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Petteri
  • 17/04/2018
Jaa tämä...
Hyödynnä Unibetin 100€ + 10€ Bonus!
Veikkaa

Suomi lähtee hakemaan paikkaa neljän parhaan joukosta Kanadan kustannuksella. Vedonlyöjän ei kannata vetää liian isoja päätöksiä Etelä-Korea ottelusta, otteen herpaantuminen pelissä ei ollut mitään vakavampaa, työnteko vaan loppui kesken ottelun. Matsi toimi hyvänä herätyksenä Leijonille ja nyt on Kanadaa vastaan hyvät mahdollisuudet vaikka mihin.

Vedonlyöntitoimistot ovat asettaneet Kanadan lieväksi ennakkosuosikiksi, Unibet esimerkiksi tarjoaa tähän kertoimet 2.25 – 4.30 – 2.75.  Kanadan kerroin nousee koko ajan, joten kannattaa lyödä peli ajoissa Suomelle. Vinkin kirjoitushetkellä Kanadan voittokerroin oli 2.15, mutta se nousi hetkessä 2.25 -lukemiin.

Kanada on toki ollut Suomelle todella hankala vastus viime vuosina, mutta lähes poikkeuksetta näissä peleissä on ollut nHL-pelaajia mukana. Nyt NHL-korttia ei ole, mutta KHL-kortti on. Kanadalla on riveissään muutamia KHL-tähtiä, mutta toki on Suomellakin. Etu on Kanadalla, mutta se puolestaan sopii Suomelle. Ei ainakaan lopu se työnteko kesken.

Lauri Marjamäki tekee muutoksia kokoonpanoon?

Marjamäki herätteli jengiä jo Korea-matsin puolessa välissä kun kotiyleisön edessä pelannut jengi meinaasi jopa tasoittaa ottelun. Leijonat otti jalan pois kaasulta, mutta ei sitä voi tehdä mitään kansainvälistä joukkuetta vastaan. Etelä-Korea pelaa kuitenkin jääkiekon A-sarjassa tätä nykyä ja joukkue nähdään siis kevään MM-kisoissa. Joulukuussa Leijonat voitti 4-1, joten 5-2 oli melko samansuuntainen tulos. Paikkojahan Suomella oli vaikka hyväntekeväisyyteen saakka, peli olisi pitänyt saada tapettua 3-0 tilanteessa.

Eeli Tolvanen taitaa tätä vauhtia lähteä NHL-pudotuspeleihin heti KHL-kauden päätteeksi. Onnistuminen tässä Kanada-matsissa voisi antaa tälle viimeisen niitin, mutta jo nyt kerätty pistesaldo (3+6) kertoo huimasta talentista. Moni ei ole tehnyt Olympialaisissa tai MM-kisoissa edes koko uralla moista pistemäärää. Tolvasen pinnasta saa 1.57 kertoimen, ei vaihtoehto 2.25 on myös vaihtoehto tähän peliin, Kanada tulee vartioimaan Eeliä. Toki ylivoimalla voi sitten tapahtua ihan mitä tahansa.

Joko olet lunastanut Unibetin huiman ensitallettajan bonuksen? Sinulla on mahdollisuus napata jopa 100 euron ensimmäinen veto täysin riskittömänä!

Kuka nousee Suomen joukkueen Timo Peltomaaksi? Tässä legendaarista materiaalia MM-92 kisoista. Huuhhuuuh.

Aikaisemmat otteluennakot

Minnesota Wild – Winnipeg Jets 18.4.2018 - Game 4. Tasoittaako ...

Wild nappasi komean voiton edellisessä pelissä, jatkuuko sama vire? Laita betseja suomalaispelaajien pisteille!

F1 Kiinan GP 15.4.2018, Vettel vei paalun Kimiltä sadasosilla

Vettel on vienyt kauden kaksi ensimmäistä kisaa. Shanghain radallekin Ferrarin ykkösmies lähtee paalupaikalta, Kimi Räikkösen vierestä.

Southampton - Chelsea 14.4.2018, kumpikin joukkueista pahassa jam...

Southampton on putoamassa Championship -sarjaan, ja Chelsea on jäämässä ulos ensi kauden Mestareiden liigasta. Managerit kesällä vaihtoon.

Liverpool - Bournemouth 14.4.2018, ovatko Poolin jalat maassa Cit...

Liverpool oli mainio Mestareiden liigan otteluissa Manchester Cityä vastaan. Sillä on joskus ollut tapana epäonnistua heikompiaan vastaan.

Lauantaina 14.4.2018 - Kärpät - HIFK, huikea seiskapeli luvassa...

Kärpät ja HIFK hakevat pidemmän kautta Tapparalle vastustajaa Liigan finaaleihin. Kumpi nappaa paikan finaaleissa?

Lauantai 14.4.2018 Tottenham - Manchester City - jatkaako Spurs C...

Tottenhamilla on mainio tilaisuus ripotella suolaa haavoihin ja lisätä Cityn tuskaa. Miten käy Wembleyllä?

Chicago Bulls - Detroit Pistons 11.4.2018, kauden viimeinen

Tähän yöhön päättyy Lauri Markkasen rookie -kausi Chicago Bullsissa ja NBA:sssa. Kausi on ollut menestys, Markkanen on matkalla kohti tähtiä.

Bayern Munchen - Sevilla 11.4.2018, taas superyllätys tulossa?

Sevilla voitti viime kierroksella Manchester Unitedin vieraissa. Nyt tarvittaisiin toinen täydellinen onnistuminen kovassa vierasottelussa.