Liiga saamassa mielenkiintoisen vahvistuksen Pohjois-Amerikasta!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Antti
  • Kuva: AFP
  • 08/12/2015
Jaa tämä...

Mielenkiintoinen nimi

The Hockey Newsin mukaan lupaava kanadalaishyökkääjä Peter Quenneville on etsimässä aktiivisesti seuraa Liigasta. 21-vuotias pelimies on ollut vakuuttavassa iskussa WHL-liigassa, sillä Brandon Wheat Kings-kapteeni iski viime kaudella 72 ottelussa yhteensä 75 tehopistettä.

Tulevalla kaudella Quennevillen on siirryttävä ammattilaistasolle ja Suomen Liiga on tällä hetkellä potentiaalisin vaihtoehto.

– Teemme uuden joukkueen etsintää siinä toivossa, että hän voisi pelata Liigassa. Teemme tällä hetkellä töitä muutaman seuran kanssa, jotta saamme aikaiseksi konkreettisia sopimustarjouksia, pelaajan agentti Darryl Wolski paljasti The Hockey Newsille.

Wolskin mukaan Liiga olisi pelaaja kehityksen kannalta hyvä vaihtoehto, sillä peli Suomessa muistuttaa paljon Pohjois-Amerikan tyyliä.

– Eurooppalaisesta kiekkoilusta tietävät sanovat sitä, että Suomessa kyseinen sarja on lähimpänä NHL:ää muun muassa sen tyylin, pelin ja valmentamisen johdosta. Esimerkiksi taklaaminen on suuressa asemassa ja meidän mielestämme se on erittäin hyvä liiga. Suomessa maksetaan kohtuullisesti ja siellä pidetään nuorista pelaajista, Wolski jatkoi.

Luulisi, että liigajoukkueiden keskuudessa esiintyisi mielenkiintoa lupaavaa hyökkääjää kohtaan.

Suomen oman jääkiekkosarjan Liigan alkuun on enää vaivaset 30 päivää. Vedonlyöntisivut tarjoavat jo nyt mahdollisuuden veikata, kuka nostaa Kanada-maljan ilmaan kauden päätteeksi. Käy jättämässä oma arviosi esimerkiksi peliyhtiö Unibetin sivuilla!

Lue myös:

Espoon Blues kaatoi hallitsevan KHL-mestarin!

nordicbet-valioliiga-790