Uskoisitko sinä? Urheilja käytti steroideja vain kasvattaakseen viiksiään!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Ben
  • 26/04/2018
Jaa tämä...

KUVA: AFP PHOTO

Veikkaussivujen toimitus | Teemu 15.6.2015

VAIN VEIKKAUSSIVUILTA: GUTSIN 20€ ILMAISVETO NHL -FINAALIIN

Etelä – Korealaisen hyökkääjän Kang Soo-ilin piti tehdä maajoukkue debyytti viime viikolla pelatussa ottelussa jossa Etelä-Korea kohtasi Yhdistyneet Arabiemiraatikunnat. Etelä-Korean K – liigassa Jeje Unitedia edustava Soo-il ei kuitenkaan päässyt vielä toteuttamaan lapsuuden haavettaan, eikä päässyt kokemaan miltä tuntuu pukea oman maan pelipaita ylleen. Mies nimittäin kärähti aivan ottelun alla dopingista.

Heikko karvojen kasvu

Etelä-Korean antidopingtoimisto löysi Soo-il dopingnäytteistä kiellettyä ainetta nimeltään metyliitestosteroni. Aine on listattu urheilussa kielletyksi anaboliseksi steroidiksi. 26 – vuotias mies veti melkoisen ässän hihastaan, kun hän keksi aineen joutuneen hänen elimistöön voiteesta, jonka tarkoituksena on nopeuttaa viiksien kasvua! Ja yllättäen Soo-il ei ollut myöskään itse ostanut kyseisestä voidetta, vaan hän oli saanut sen lahjaksi ystävältään. Antidopingtoimisto ei niellyt selitystä, ja asian mentyä eteenpäin Etelä-Korean jalkapalloliitto päätti lätkäistä hyökkääjälle 15 ottelun pelikiellon, mikä kattaa niin maa- kuin seurajoukkuepelitkin. Myöhemmin myös Kang Soo-il tuli siihen tulokseen, että parempi antaa asian olla. Mies hyväksyikin julkisesti saamansa tuomion, ja pyysi anteeksi kaikilta jalkapalloa seuraavilta Etelä-Korealaisilta. Unelma maajoukkue debyytistä siis siirtyy ainakin toistaiseksi hamaan tulevaisuuteen.

Vedonlyöntisivu Bwin tarjoaa muuten parhaat kertoimet ja vetokohteet Etelä-Korean K-liigaan.

Historiasta löytyy huonompiakin selityksiä

Eri urheilulajien parista pullahtelee aika esiin ajoin dopinguutisia. Osa hyväksyy tuomionsa mukisematta, mutta osa yrittää puhua itsensä ulos pälkähästä ties millä keinoin. Yksi historian erikoisimmista ja myös huonoimmista selityksestä on tullut Etelä-Korean naapurista Pohjois-Koreasta. Vuonna 2011 5 P-Korean naisjalkapalloilijaa kärähti dopingista naisten jalkapallon MM-kisoissa. Naisten elimistöstä löytyi steroideja, jotka olivat joutuneet sinne naisten mukaan myskihirven rauhasesta tehdystä voiteesta. Voidetta taas oli jouduttu käyttämään sen vuoksi, että salama oli iskenyt kaikkiin viiteen naiseen joukkueen harjoituksissa… Toivottavasti, salama ei iske nyt käynnissä olevassa Copa Americassa mukana oleviin pelaajiin. Olisi aikamoinen shokki lukea siitä kuinka esimerkiksi Lionel Messi kärähtäisi kielletyistä aineista ukon ilmaa seuraavana päivänä.

Lue myös spekulaatiot Huuhkajien uudesta valmentajasta ja Sepp Blatterin päätöksestä jatkaa sitten FIFA:n johdossa.