Kansas City Chiefs - Washington Redskins

NFL: Kansas City Chiefs - Washington Redskins 3.10.2017 klo 03.30

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Anssi
  • Kuva: AFP
  • 10/02/2017
Jaa tämä...
Bonukset yht. jopa 100€ + 520€
Veikkaa

NFL:n ainoa tappioton joukkue Kansas City Chiefs saa Monday Night Football -ottelussa kotikentälleen Washington Redskinsin. NFL:ssä on viime aikoina puhuttu lähinnä aivan jostain muusta kuin itse pelistä. Presidentti Trumpin kannanotot pelaajien kansalaisoikeusprotestoitiin, ja siitä seuranneet protestit ja protestien protestit ovat olleet viime viikkona enemmän otsikoissa kuin mikään pelitapahtuma. Chiefsin mainio kauden aloitus on mennyt melkein huomaamatta.

Kansas Cityn alkukausi on ollut todella lupaava. Sen puolustus on jo pitkään ollut yksi liigan parhaita, ja näin se on edelleen. Kansas Cityn hyökkäyskin on ollut alkukaudesta tulikuuma. Pelinrakentaja Alex Smith on aina ollut varmaotteinen hyökkäyksen kenraali, ja tällä kaudella tulostakin on tullut. Smith on heittänyt kolmessa ottelussa seitsemän maalia. Chiefsin rookie -keskushyökkääjä Kareem Hunt on ollut alkukauden todellinen onnistuja. Hän on jaarditilaston selvä ykkönen, vaikka otteluita on alla yksi muita vähemmän. Aina silloin tällöin NFL:ään putkahtaa rookie, joka heti pomppaa tähtien joukkoon. Eikä sitä oikein mitenkään osaa arvata, että kuka se lopulta on, draft -numero ei lopulta paljoa kerro.Tänä vuonna se on ollut Kansas Cityn Hunt.

50 jaardisia maaleja

Kansas Citystä on kehittynyt oikea isojen pelien joukkue. Joukkue on nyt yhdeksässä perättäisessä ottelussa tehnyt ainakin yhden vähintän 50-jaardisen touchdownin. Hunt on tehnyt yhden 50-jaardisen maalin jokaisessa tämän kauden ottelussa.

Washingtonin valmentaja Jay Gruden ylistää nuorta Huntia.

”Hän on uhka takakentällä. Hän on takuulla yksi pelaaja muun muassa TE Kelcen kanssa, jotka täytyy ottaa vahvasti huomioon, kun lähtee otteluun Chiefsiä vastaan. Nuorten keskushyökkääjien kanssa ei koskaan tiedä, että minkälainen tasapaino ja pelinymmärrys heillä on ennen kuin heille antaa pallon. Jotkut menevät helposti alas, ja jotkut juoksevat taklausten läpi, ja hän on yksi näistä pelaajista”, Gruden sanoi.

Puolustuspäässä Chiefsin paras ase on aggressiivinen heittopuolustus, jolla he saavat pallonriistoja.

”Kutsun sitä ärsytyspuolustukseksi. He ovat vain kaikkialla”, Gruden totesi.

Kansas Cityn laitapuolustaja Marcus Peters on ottanut 15 syötönkatkoa tultuaan liigaan vuonna 2015, kukaan muu ei ole napannut palloja yhtä paljon tällä aikavälillä.

Washington lähes yhtä hyvä

Washingtonkin on pelannut hyvän alkukauden, eli vastakkain on kaksi kovakuntoista joukkuetta. Redskins on voittanut kaksi kauden kolmesta ottelustaan. Viime viikonloppuna se voitti kotonaan Oakland Raidersin 27-10. Washingtonin puolustus ei antanut Oaklandille kuin 128 jaardia, ja vain 32 juosten.

Vetomarkkina pitää kotijoukkue Kansas Cityä selvänä suosikkina, mikä ei ole ihme. Bet365:llä Chiefsin voittokerroin on 1.31 ja tasoitus on seitsemän pistettä. Kokonainen touchdown etua Redskinsin tasoista joukkuetta vastaan on kyllä liikaa. NFL:n marginaalit ovat hyvin pienet, aivan pohjasakkia lukuunottamatta. Washington +7 Bet365:n kertoimella 1.86 on hyvä veto.

Kauden avausottelussa Kansas City voitti itsensä New Englandin vieraskentällä, tässä parhaat palat:

 

 

Parhaat talletusbonukset

chelsea
Chelsea - West Ham 8.4.2018, pettymysten kausi Lontoossa

Chelsea jää ulos ensi kauden Mestareiden liigasta ja West Ham painii putoamispeikon kanssa. Ei ole mennyt kuten suunniteltiin.

fa-cup-manchester-united-tottenham-veikkaussivut
Lauantai 21.4.2018 - Manchester United - Tottenham Wembleyllä! K...

Vaikka Spurs on vierasjoukkue, pääsee se pelaamaan ottelun tämän kauden kotikentällä. Spurs finaaliin?

kärpät-tappara-liiga-veikkaussivut
Lauantai 21.4.2018 Kärpät - Tappara kolmannessa finaalissa!

Kärpät on kahden voiton päässä mestaruudesta. Hyppääkö Tappara vielä kyytiin vai menikö Kultajuna jo?

WEST-BROM-LIVERPOOL-VEIKKAUSSIVUT-VALIOLIIGA
Lauantai 21.4.2018 - West Bromwich - Liverpool. Antaako vieraat a...

West Brom on putoamisen partaalla, pystyykö se nappaamaan pinnoja kovavireiseltä Poolilta?

palace_brighton
Watford - Crystal Palace 21.4.2018, kummatkin säilynevät liigas...

Watford on kahdeksan pistettä putoamisrajan yläpuolella, ja Crystal Palace on viisi pistettä rajan päällä. Piste kelpaisi varmasti tänään kummallekin.

EHT-RUOTSI-SUOMI-VEIKKAUSSIVUT
Sunnuntai 22.4.2018 Suomi kohtaa Carlson Hockey Gamesin päätös...

3-1 vai 1-3? Vai löytyykö tulosvetoon joku muu lukema? Lyö vetoa matsista!

barcelona
Sevilla - Barcelona 21.4.2018, Barca hakee tuplaa

Sevilla ja Barcelona kohtaavat Espanjan cupin finaalissa. Kummankin kausi on aikalailla kiinni tästä ottelusta, muuten jää pettymys päälimmäisenä mieleen.

facup-chelsea-southampton-veikkaussivut
Sunnuntai 22.4.2018 - FA Cup välierässä Chelsea - Southampton....

Molempien Valioliiga-kausi on mennyt mönkään, tästäkö lohtua loppukauteen? Betsaa voittajaa!

Aikaisemmat otteluennakot