VIDEO: Kanukkihyökkääjä sekosi täysin CHL-matsissa - Hakkasi Frölundan tähtipelaajan!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 09/08/2014
Jaa tämä...

Villacher SV:tä edustavaa Brock McBridea odottanee astetta pidempi pelikielto.

Kuluvalla CHL-kaudella on nähty valitettavan rumia tempauksia, joista osa on jopa johtanut tähtipelaajien pitkiin sairauslomiin.

Esimerkiksi Skellefteån suomalaishyökkääjä Mikko Lehtosta taklattiin elokuun lopulla todella rumasti polvella, ja ruotsalaisjoukkueen tähtihyökkääjä joutuukin parantelemaan jalkavammaansa vielä monta viikkoa. Taklaajana toiminut Sönderjyske-peluri Kristoffer Mohr asetettiin tilanteesta neljän ottelun pelikieltoon.

Menneenä viikonloppuna CHL:ssä kuohahti jälleen – tällä kertaa jopa pahemmin. Asialla oli itävaltalaisjoukkue Villacher SV:n Brock McBride ja uhrina Frölundan tähtipelaaja Mathis Olimb.

Olimb taklasi McBrideä Villacherin maalin takana, ja vaikka taklaus tulikin selkäpuolelta, oli McBriden ego ainut asia, joka koki tilanteessa vahinkoa. Kanukkihyökkääjä päättikin kostaa ”vääryytensä” Olimbille nyrkien, täysin varoittamatta.

[ Jokerien KHL-urakka jatkuu! Tänään Jokerit-Sochi! Expektin kertoimet: 1.55 | 4.50 | 4.55. Nappaa peräti 50€ riskitön ensiveto tästä linkistä! ]

McBride latasi norjalaistaituria välittömästi naamatauluun ja jatkoi hakkaamista vielä jään pinnassakin. Olimbin onneksi tuomarit olivat tilanteessa ajan tasalla ja riitapukari saatiin nopeasti kuriin.

– Taklasin häntä aika kevyesti takaapäin, eikä hän tuntunut sulattavan sitä. En ymmärrä, mitä hän oikein ajatteli. Hän kääntyi ja löi puun takaa. Todella raukkamaista! En nähnyt mitään ja hän vain jatkoi hakkaamista, Olimb kuvaili Göteborgs Postenille.

McBriden tempusta tekee vieläkin raukkamaisemman se tosiasia, että peli oli jo ratkennut. Frölunda vei matsin lopulta nimiinsä selvin 5-2-numeroin ja juuri Olimb oli koko ottelun suurin hahmo. Ennen McBriden päällekäyntiä taituri oli ehtinyt naputtelemaan pistetililleen mukavat 1+3-tehot.

Olimbilla oli ottelussa joukkueen parhaan pistemiehen ”Top Scorer” -pelipaita. Norjalaishyökkääjä antoikin kovaa palautetta moisen merkkipaidan tarpeellisuudesta.

– Paita ei ole hyvä, se on täyttä paskaa. Minusta tulee maalitaulu. Minua huidottiin aivan eri tavalla kuin tavallisesti, Olimb kommentoi Expressen-lehdelle.

Olimb johtaakin neljän pisteen iltansa myötä koko CHL:n pistepörssiä. Miehen kokonaistehot ovat mallikkaat 3+10=13.

Olimb sai rytäkässä haavan leukaansa, mutta näillä näkymin mies selvisi tilanteesta ilman pahempia vammoja. McBride taas passitettiin odotetusti suihkun puolelle ja häntä odottanee jonkin sortin pelikielto.

Katso McBriden sekoaminen tästä!

Katso myös Veikkaussivujen MM-koripallo -sivusto!

Twitter: @VeikkaussivutFacebook: Veikkaussivut