VIDEO: Kanukkilupaus veivasi mahtavan soolomaalin OHL:ssä!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 22/03/2018
Jaa tämä...

Kis kis, älä lähre shinne!

Vanhan liiton jalkamuilut ovat eittämättä ehkäpä koko kiekkomaailman näyttävimpiä harhautuksia. Kyseisestä kynästä on varmastikin tuhansia eri variaatioita, mutta aivan tällaista muilautusta ei ole vielä tullut vastaan – ainakaan siten, että harhautus olisi päättynyt maaliin.

OHL-joukkue Barrie Coltsia edustava Joseph Blandisi veivaili kuitenkin viikonloppuna Windsor Spitfiresia vastaan pelatussa ottelussa sooloböyssyn, joka on täyttä must see -materiaalia kaikille kiekkofaneille.

[ Vihjeosastollamme tarjolla tänään ilmaisia vinkkejä muun muassa NHL:äänNFL:ään, sekä ValioliigaanVoit myös poimia Veikkaushuoneelle 10€ riskittömän vedon suoraan tästä linkistä! ]

20-vuotias kanukkihyökkääjä höynäytti tilanteessa Spitfires-pakki Andrew Burnsin täysin kujalle mahtavalla jalkalirulla ja pyöräytti tämän jälkeen kiekon verkkoon aivan takatolppaa hipoen.

Blandisi oli ottelussa muutenkin varsin jykevässä iskussa, sillä nuorukainen leipoi kasaan yhteistehot 2+1 saaden samalla valinnan koko ottelun ykköstähdeksi. Colts voitti ottelun lukemin 7-4.

Katso Blandisin mainio jalkamuilu tästä!

Veikkaussivut

Twitter: @VeikkaussivutFacebook: Veikkaussivut