Expektin kova trio - mistä on kyse Brotherpuckersissa?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • 20/02/2018
Jaa tämä...

Suomalainen kiekkostudio käyntiin tulevana perjantaina.

Brotherpuckers, joka on suomalainen jääkiekkostudio, sisältää keskustelua kiekkoihmisiltä, jotka ovat kokeneet paljon pelaajaurillaan. Jääkiekkostudiossa mukana ovat Jere Karalahti, Hannes Hyvönen ja Toni Mäkiaho. Pelkästään SM-liigasta heillä on saavutettuna yli 800 tehopistettä. Kokemusta löytyy myös muun muuassa NHL:stä.

Peliyhtiö Expektin uutuussarjassa päästään perjantaina todenteolla kiinni itse asiaan. Esimerkiksi Hyvönen paljastaa, miksi hän lähetti aikanaan t-paidan erotuomarille Jari Levoselle.

Brotherpuckersissa keskustellaan pääasiassa jääkiekosta, mutta keskustelut ajautuvat välillä myös kaukalon ulkopuolelle, mikäli alla olevasta videosta pystyy näin päättelemään.

Karalahti edustaa tällä kaudella ruotsalaista HV-71:stä, kun taas Hyvönen on pelannut Ruotsin kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla. Mäkiaho ei ole pelannut enään hetkeen. Hyvönenkin ripusti virallisesti luistimet naulaan jo hetki sitten.

Varsinkin Hyvösen elämä ammattiurheilun jälkeen on ollut haastavaa. Hän kertoi blogissaan menettäneen perheensä, unelmakodin, autot ja rahat.

Uransa aikana Hyvönen pelasi parhaat pelinsä hallitsevan Suomen mestarin vahvuudessa, Kärpissä mestaruuskaudella 2007-2008, jolloin hän viimeisteli runkosarjassa 66 pistettä ja naputti pudotuspeleissä uudeksi tehot 8+13=21.

SM-liigassa pelattiin tiistaina viiden ottelun mittainen kattaus. Illan voittajina olivat Sport, joka nappasi voittomaalilaukauskilpailussa voiton Bluesista, HIFK, joka kaatoi SaiPan ja Tappara, joka jatkoi HPK:n surkeaa pelivirettä. Myös TPS ja KalPa nappasivat vierasvoitot.

Keskiviikkona SM-liigassa pelataan kolme ottelua. Kierroksen yksi mielenkiintoisimmista kamppailuista käydään Lahdessa, jossa yhteen iskevät Pelicans ja KooKoo.

Peliyhtiö Expektin uusille asiakkaille on tarjolla mahtava tarjous, sillä Brotherpuckers tarjoaa riskittömän ensimmäisen vedon aina 50 euroon saakka. Se tarkoittaakin, että voit tehdä ensimmäisen vetosi ilman riskiä. Lyö vetosi sisään ja mikäli se häviää, saat rahasi takaisin käteisenä ilman kierrätysvaatimuksia.

Peliyhtiö Veikkaushuone tarjoaa jääkiekkosarjoihin erinomaiset kertoimet ennen otteluiden alkua kuin myös livevedon puolella.

Lue myös:
VIDEO: SM-liigan maalipörssin kärjessä todellinen yllätysnimi!
VIDEO: Tulevalla Olympiaisännällä ei ole mitään jakoa NHL-tähtiä vastaan

Rekisteröidy - ei kierrätysvaatimuksia
50 EURON RISKITÖN VETO ENSITALLETTAJILLE!
Pelaa