Leijonien päävalmentaja siirtymässä Sveitsiin

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 02/04/2016
Jaa tämä...

SC Bern on saamassa todellista huippuosaamista.

Suomen jääkiekkomaajoukkueen nykyinen päävalmentaja Kari Jalonen on siirtymässä Iltasanomien mukaan sveitsiläisseura SC Bernin peräsimeen ensi kaudesta alkaen. Jalosen nykyinen pesti Leijonissa päättyy tänä keväänä Venäjän MM-kisojen jälkeen.

Jalosen allekirjoitus sopimuksesta uuden seuran kanssa puuttuu vielä, mutta osapuolet ovat hyvin lähellä toisiaan. Tosin tässä vaiheessa Jalonen kiistää vielä kaiken.

– Minulla ei ole sopimusta, Jalonen kertoi IS:lle.

Jalonen on kertonut monia kertoja, että hänellä on suurta kiinnostusta seuravalmennusta kohtaan.

Jos ja kun Jalonen siirtyy Sveitsiin, hänen urakkansa ei tule olemaan helppo. SC Bernin päävalmentajan paikka on yksi Euroopan tavoitelluimmista ja samalla hankalimmista paikoista. Joukkuetta valmentaa tällä hetkellä sveitsiläinen Lars Leuenberger.

Kari Jalonen aloitti kiekkoilijan uransa Kärppien joukkueessa. NHL-kaukaloissa hän pelasi vuosina 1982–1984 edustaen Calgary Flamesia ja Edmonton Oilersia. Leijonissa Jalonen pelasi 152 ottelua ollen mukana esimerkiksi MM-kisoissa.

Jalonen on voittanut urallaan neljä Suomen mestaruutta SM-liigassa, joista kolme hän saavutti Kärpissä ja yhden HIFK:ssa. Lisäksi Jalonen johdatti KHL:ssä Lev Prahan finaaleihin.

Peliyhtiö Guts on vahvasti mukana jääkiekkosarjojen otteluissa. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa jääkiekkosarjojen otteluista ja hankkia erinomaisen talletusbonuksen.

Lähde: Iltasanomat

Lue myös:
Lista: TOP 5 NHL:n mestaruusuosikit kaudella 2015/16
Nähdäänkö Joni Pitkänen vielä tällä kaudella Kärppä-paidassa?

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa