VIDEO: Tyler Seguin ja Jamie Benn temppuilevat jäällä ja sen ulkopuolella!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • 21/02/2018
Jaa tämä...

Internetissä ja erityisesti sosiaalisessa mediassa kuten Youtubessa ja Facebookissa vaikuttava urheiluviihteeseen keskittyvä ryhmä Dude Perfect vieraili viime vuonna jääkiekkojoukkue Dallas Starsin pelaajien Tyler Seguinin ja Jamie Bennin kanssa toteuttamassa hulluja ideoitaan. Viisi henkisen ryhmän vierailu NHL-tähtien luona on kiinnostanut katsojia hyvin paljon ja videota onkin katsottu jo yli 7 miljoonaa kertaa Youtubessa.

Dallas Stars kapteeni Jamie Benn ja Tshekin viime kevään maailmanmestari Tyler Seguin joutuu videolla komediaryhmän käsittelyyn useammassa erilaisessa haasteessa. Miehet kuitenkin näyttävät olevansa rautaisia ammattilaisia lätkämailat kädessään vaikka pelipaikkana toimisi baseball-kenttä ja maaleina olisivat savikiekot. Ei ole ollenkaan sattumaan että nämä tähtihyökkääjät takoivat viime kaudella Texasin ylpeyden riveissä yhteensä peräti 164 tehopistettä. Alla hauska temppuvideo, joka muistuttaa jälleen kerran ettei urheilun tarvitse aina olla niin vakavaa:

Dude Perfect on vuonna 2009 perustettu ryhmä, joka koostuu viidestä ystävästä jotka kaikki pelasivat collegessa koripalloa sekä olivat huonekavereita Texasin A&M yliopistossa. Miesten Youtube videoilla on 6,7 miljoonaa tilaajaa, ja heidän urheiluaiheisia videoitaan on katsottu yhteensä yli biljoonaa kertaa! Miesten videot keskittyvät usein käsittelemään erilaisia urheilutemppuja sekä urheilumaailman stereotypioita.

NHL-kauden alkuun on enää muutamia päiviä. Useat vedonlyöntisivut tarjoavatkin jo nyt mahdollisuuden veikata NHL:n avauskierroksen otteluita. Peliyhtiö Veikkaushuone  taasen tarjoaa Suomen korkeimmalle sarjatasolle, eli Liigalle loistavat kertoimet niin ennen otteluita kuin myös livevedon puolella. Lisäksi veikkaushuone tarjoaa pientä lisä kivaa ja jännitystä erikoiskampanjallaan: Osallistu kilpailuun ja ole mukana kymmenien mahtavien palkintojen arvonnassa!