Karim Benzema Arsenaliin?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Anssi
  • Kuva: AFP
  • 25/04/2018
Jaa tämä...

Arsenalin ranskalaisella managerilla Arsene Wengerillä on muutaman kauden ajan ollut joukkueessaan ranskalainen kärkimies Olivier Giroud. Viime kesänä Wenger osti toisen ranskalaisen kärkimiehen, Lyonista Lontooseen tuli Alexandre Lacazette. Nyt Daily Starin mukaan Wenger olisi jo tehnyt tarjouksen uudesta ranskalaisesta kärkimiehestä, Real Madridin Karim Benzemasta.

Eivätkö Wengerin mielestä muut osaa tehdä kasseja kuin fransmannit?

Daily Star kertoo, että Benzemaa ollaan viety pois Madridista jo muutaman kuukauden. Benzema,ja koko Real Madrid, on aloittanut kauden huonosti, ja nyt Realilla olisi haluja muutaa Benzema euroiksi.

Real Madrid on jo nyt viisi pistettä Barcelonaa jäljessä La Ligan sarjataulukossa. Benzema on ollut suurimman osan kaudesta sairastuvalla, maaleja hän on tehnyt kaksi. Daily Star kertoo Real olisi halukas uudistamaan joukkuettaan, ja Benzeman myynti Arsenaliin tekisi tilaa joukkueeseen.

Daily Star kertoo espanjalaisen Don Balon -julkaisun kirjoittaneen, että Arsenal on tehnyt tarjouksen, Benzema haluaisi lähteä ja Real Madridin puheenjohtaja Florentino Perez olisi antanut siunauksensa siirrolle.

Real Madrid pelasi tiistaina omalla Santiago Bernabeu -stadionillaan Mestareiden liigassa Tottenhamia vastaan, tulos oli 1-1.

Englantilainen ex-futostähti ja nykyinen kommentaattori Gary Lineker kirjoitti ottelun jälkeen Twitterissä: ”Olenko väärässä vai onko Benzema hieman yliarvostettu?”

Arsene Wengerin mielestä ilmeisesti ei ole.

Alla olevalla videolla näytetään Benzeman huteja Valencia -ottelusta, ja toivotaan Benzeman lähtöä Madridista:

 

 

Parhaat talletusbonukset