Ivo Karlovic - Daniel Brands 4.2.2014 | Tennis

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 02/04/2014
Jaa tämä...

Juhliiko Ivo Karlovic kotiyleisönsä edessä jatkopaikkaa?

Ivo Karlovic – Daniel Brands, merkki yli 26 peliä, kerroin 2,07 ComeOn

ComeOnin kertoimet otteluun 1,86 | 1,90 PELAA TÄSTÄ

 

 

ATP-tennistä Zagrebista, ensimmäisen kierroksen ottelussa yhteen iskevät Kroatian Ivo Karlovic sekä vastaan asettuva Saksan Daniel Brands. Tässä ottelussa erot tulevat pelaajien välillä olemaan todella pieniä, sillä Ivo Karlovic sekä Daniel Brands perustavat pelinsä hurjaan syöttötyöskentelyyn. Vedonlyöntimielessä vaadittu raja on vedetty korkealle, mutta on todennäköistä, että siitä huolimatta se tulee osumaan. Daniel Brands on pelaajista aavistuksen monipuolisempi, mutta toisaalta Ivo Karlovicin syöttöä on käytännössä Daniel Brandsin mahdotonta murtaa. Ivo Karlovicin pituus on sitä luokkaa, että pallonnosto tapahtuu korkealle, joten suomeksi sanottuna Ivo Karlovic sekä Daniel Brands tulevat keskittymään siihen, että vastustaja ei pääse vahingossakaan syötönmurtoa tekemään. Yksikin syötönmurto tarkoittaisi suurella todennäköisyydellä automaattisesti kyseisen erän häviämistä.

Daniel Brandsilla pelituntuma on suurella todennäköisyydellä huomattavasti paremmassa kunnossa verrattuna Ivo Karlovicin tilanteeseen, mutta toisaalta Ivo Karlovicille tämä turnaus on kotiturnaus, joten ehdottomasti tätä voidaan pitää kroatialaisen kauden yhtenä tärkeimmistä turnauksista. Periaatteessa tämä turnaushan on yksi muiden turnauksien joukossa, mutta Ivo Karlovic ei todennäköisesti tule enään montaa vuotta ammattilaiskilpailuja kiertämään, joten siinä mielessä juuri Zagrebissa näyttöhalut ovat varmasti kunnossa. Daniel Brands pelasi viikonloppuna Davis Cupia, kun taas Ivo Karlovic pelasi viimeksi Australian Avoimissa. Daniel Brandsin sekä Ivo Karlovicin urakka päättyi Australian Avoimissa jo ensimmäisellä kierroksella, mutta sentään Daniel Brands pystyi haastamaan hyvin Gilles Simonin erittäin tasaisessa viiden erän kohtaamisessa.

Ivo Karlovic sekä Daniel Brands ovat molemmat erittäin isokokoisia pelaajia eli sekin vain nostaa sen todennäköisyyttä, että omien syöttöjen pitäminen tulee olemaan kohtaamisen pääteemana. Mielenkiintoinen pointtihan on lisäksi myös siinä, että tämä turnaus pelataan sisällä eli tavallaan se sopii entistä enemmän niin Ivo Karlovicille kuin Daniel Brandsille. Ihan puhtaasti liikkumisen puolesta Daniel Brandsilla tassu tosissaan nousee aavistuksen paremmin, mutta periaatteessa silläkään ei tule suurella todennäköisyydellä merkitystä olemaan sen suhteen, että saksalaisella olisi juurikaan mahdollisuuksia Ivo Karlovicin syöttövuoroihin. Lähtökohdat viittaavat vain ja ainoastaan siihen, että tiedossa tulee olemaan kahden syöttökoneen välinen kohtaaminen, jossa ratkaisut haetaan tiebreakista. Ivo Karlovic sekä Daniel Brands kohtasivat itseasiassa kolme vuotta sitten Zagrebin turnauksessa ja silloinhan pelattiin täydet kolme erää. Daniel Brandsille matkustelua on tullut Ivo Karloviciin verrattuna enemmän, mutta vaikeaa on nähdä, että tässä ottelussa voittaja selvitettäisiin jo suoraan kahdessa erässä.

Veikkaussivut | Tuomas