5 syytä, miksi Kärpät vie tälläkin kaudella Liigan mestaruuden!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Petteri
  • 09/12/2015
Jaa tämä...
Veikkaussivut.com  ruotii ennen kaudenalkua kaikki Liigajoukkueet ja pistää ne omaan järjestykseensä. Olemme kairanneet myös joukkueittain viisi asiaa minkä takia tulevalla liigakaudella joukkueelle tulee käymään näin. Kieli poskessa ja kiekko lavassa.

Kärpät

Liiga 2015-2016 ennustus sijalle 1.

Oulun Kärpiltä tuskin voidaan muuta odottaa kuin runkosarjan voittoa. Monta kovaa pelaajaa lähti muille maille, mutta on siellä niitä tulijoitakin. Omat junnut ovat taas kauden vanhempia ja uskomaton oululainen juniorimylly tuottaa edustusjoukkueeseen helmiä kuin simpukat konsanaan. Uudet pelaajat kuten Mika Niemi ja Miro Aaltonen ovat vielä hieman kysymysmerkkejä mutta tuleva maajoukkueluotsi, Lauri Marjamäki jos kukaan saa näistä miehistä puserrettua uutta virtaa koko joukkueelle.

Oulussa todennäköisesti juhlitaan tämän kauden runkosarjan voittoa, mutta ei ehkä niin ylivoimaisesti kuin viime kaudella. Menestysnälkä voi olla jo hieman pienempi vai puhutaanko tässä nyt Kärppien dynastiasta joka jatkuu vaan?

Tässä viisi seikkaa joiden perusteella Kärpät on runkosarjan kärkijoukkue ja tavoittelee sijaa 1:

  1. Lauri Marjamäki. Marjamäki on Suomihokin nouseva Midas, kaikki mihin mies koskee, muuttuu kullaksi. Toki siihen on annettu hyvät välineet käyttöön, mutta on se ennenkin nähty, ettei rahalla saa menestystä jos ei sitä osaamistakin ole. Marjamäen opeilla puolen Suomen Kärpät on hyvin lähellä uusia runkosarjan voiton, ei epäilystäkään.
  1. Juha Junno. Kaikkia vee-tuttaa Junnon elvistely kultajuhlissa kultasolmion kanssa. No kateushan vie kalatkin järvistä ja toisilla vaan sitä on mitä toisilla ei ole. Junno on kumppaniensa kanssa luonut Ouluun sellaiset kiekkoperinteet että voidaan todeta että ei sellaista tällä hetkellä ole missään. Buumi jatkuu vaan ja tuntuu että joukkueilla on nimenomaan Oulu ja koko Pohjois-Suomi vastassa kun melkein napapiirillä pelataan.
  1. Uusi vanha Logo. Kärpät täyttää kunnioitettavat 70-vuotta tällä kaudella. Eipä vanhuus näy seurassa muuten kuin perinteinä ja tällä kaudella uutena Kärppä-logona joka on otettu historian kirjoista. Logoon kuuluu punainen kolmio, mutta ei se Kärpät tälläkään kaudella tule kolmion takaa eli ketään tai mitään ei väistellä. Punainen vaate Kärppä-jengi on jokaiselle jengille, mestarin lyöminen maistuu aina. Näitä tappioita ei vaan taida kauden aikana montaa tulla.
  1. Kärppien vahvaa nuorisokaartia on näkyvissä joukkueessa kiitettävästi. Jesse Puljujärvestä puuhataan jopa vuoden tulokasta tälle kaudelle ja ei se kaukana ole vaikka muutama peli on jo Kärpissä oteltukin. Markus Nutivaara tulee olemaan vielä Suomen maajoukkuepakki, sen näkee jo nyt. Sebastian Aho teki viime kaudella sen seitsemännen ottelun jatkoaikamaalin josta Tappara-fanit näkevät kuulemma vieläkin painajaisia.
  1. Etä-Kärpät. Oulun seudulla asustelevat ovat tunnetusti yhtä kovia sikiämään kuin kärpät tai minkit konsanaan ja eihän ne kaikki sinne Ouluun mahdu. Oulusta on muutettu töiden ja opiskeluiden takia muualle ja Kärpät on jäänyt tietenkin kannatettavaksi seuraksi. Etä-Kärpät onkin yksi aktiivisimmista fanijoukoista ja yleensä kun paikkakuntalaiselta kysytään suosikkijengiä, on se joko paikallinen jengi tai Kärpät.

Ennakoitu sarjasijoitus:   Runkosarjan voitto on omissa käsissä, onko jopa rutiinia? Voi tehdä tällä kaudella tiukkaa mutta eiköhän se sieltä tule…

Pahimmat kilpakumppanit:        Viime vuosien finaalien perusteella voisi sanoa Tappara ja lisätään siihen toki muitakin joukkueita kuten ”paikallisvastustajat” JYP ja Kalpa sekä HIFK ja Kärpät.

[interaction id=”55f188e08f1e968801ebbe7f”]

Liigan runkosarjan maalikuningas- äänestä oma suosikkisi

Edelliset liigaennustukset kaudelle 2015-16:

Sija 1  Kärpät  | Sija 2  Tappara | Sija 3  HIFK  | Sija 4  Lukko | Sija 5   TPS
Sija 6    JYP | Sija 7   Pelicans |  Sija 8  Saipa | Sija 9  |  KalPa | Sija 10  Blues
Sija 11   Ässät  | Sija 12   HPK | Sija 13   Ilves | Sija 14   Sport | Sija 15   Kookoo