kärpät ässät veikkaussivut liiga

Keskiviikko 28.3.2018, joko Kärpät katkaisee tämän sarjan?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Petteri
  • 23/04/2018
Jaa tämä...
Hyödynnä Unibetin 100€ + 10€ Bonus!
Veikkaa

Kärpät – Ässät klo 18:30 ke 28.3.2018

Kärpillä on pahat aikeet mielessä. Sillä on nyt Porin ryöstön jälkeen kolme peliä aikaa pistää Patapaidat lomille ja vaatisihan tuo melkoisen käännöksen jos näin ei jossain vaiheessa kävisi. Tuo ”jossain vaiheessa” on todennäköisesti tapahtuva tänään, sillä kertoimet ja vedonlyönti markkina on vahvasti Kärppien puolelle. Yli 4.00 kertoimet tasapelille ja vierasvoitolle kertovat käytännössä sen, että Kärpät on saanut koneet käyntiin.

Pelikiellon paikka? Eikainytsentään…

Ässillä oli omat etsikkoaikansa kotiottelussa ja olisihan se ollut ihan eri tilanne lähteä Ouluun pelailemaan tasan 2-2 tilanteesta kuin 3-1 tilanteesta. Nyt on selkä seinää vastaan, mutta Ässät ei suinkaan ole luovuttanut. Porilainen hulluus ei ole päässyt oikein montaa erää irti näissä peleissä, nyt jos koskaan sitä taistelutahtoa ja tehokasta sellaista kaivattaisiin. Pakkovoitto on aina pakkovoitto, ja kun Kärppien ei ole pakko voittaa tätä eikä edes seuraavaa peliä, niin…

Ässät kaatamaan omaa apinaa

Ässien viimeisestä Porin voitosta varsinaisella peliajalla on jo kauan. Sen verran iso apina taitaa Ässien pelaajien harteilla olla, että voittamista Oulussa ajatellaan lähes yliluonnollisena kokemuksena. No sellainen täytyy tähän peliin jostain virittää. Viimeiseen 10 kohtaamiseen ei Ässät täältä ole voittanut kuin kaksi kertaa, viime vuoden lopussa rankkareilla ja 2016 on merkitty voitto Kärppien ollessa kotijengi, mutta tuo taisi olla Pitsiturnauksen höntsäpeli.

Vedonlyöntiyhtiöillä on hyvät tilastot ja esimerkiksi Nordicbetin tilastoista viimeisin Ässävoitto Porista on kaivettavissa varsin nopeasti. Mennään aina vuoteen 2013 saakka, tuolloin 14.2. eli ystävänpäivänä Kärppälauma oli Porin nallekarhuille ystävällinen ja antoi 1-3 voiton. Sen jälkeen ei ole Ässille voittoa varsinaisella peliajalla täältä napsunut. Eikä taida napsua tänäänkään.

Todennäköisimmin Ässät voi kiitellä tänään ottelun jälkeen fanijoukkoa ja lähteä miettimään kesälomalle mikä mahtoi mennä tänä vuonna pieleen ja mikä siinä Oulussa pelaamisessa oikein mättää. Kärppien mestaruusjuna on hyvässä vauhdissa ja paikka neljän joukossa varmistunee jo tänään.

Kiekkojumalat päätti Kärppien voiton edellisessä pelissä?

chelsea
Chelsea - West Ham 8.4.2018, pettymysten kausi Lontoossa

Chelsea jää ulos ensi kauden Mestareiden liigasta ja West Ham painii putoamispeikon kanssa. Ei ole mennyt kuten suunniteltiin.

fa-cup-manchester-united-tottenham-veikkaussivut
Lauantai 21.4.2018 - Manchester United - Tottenham Wembleyllä! K...

Vaikka Spurs on vierasjoukkue, pääsee se pelaamaan ottelun tämän kauden kotikentällä. Spurs finaaliin?

kärpät-tappara-liiga-veikkaussivut
Lauantai 21.4.2018 Kärpät - Tappara kolmannessa finaalissa!

Kärpät on kahden voiton päässä mestaruudesta. Hyppääkö Tappara vielä kyytiin vai menikö Kultajuna jo?

WEST-BROM-LIVERPOOL-VEIKKAUSSIVUT-VALIOLIIGA
Lauantai 21.4.2018 - West Bromwich - Liverpool. Antaako vieraat a...

West Brom on putoamisen partaalla, pystyykö se nappaamaan pinnoja kovavireiseltä Poolilta?

palace_brighton
Watford - Crystal Palace 21.4.2018, kummatkin säilynevät liigas...

Watford on kahdeksan pistettä putoamisrajan yläpuolella, ja Crystal Palace on viisi pistettä rajan päällä. Piste kelpaisi varmasti tänään kummallekin.

EHT-RUOTSI-SUOMI-VEIKKAUSSIVUT
Sunnuntai 22.4.2018 Suomi kohtaa Carlson Hockey Gamesin päätös...

3-1 vai 1-3? Vai löytyykö tulosvetoon joku muu lukema? Lyö vetoa matsista!

barcelona
Sevilla - Barcelona 21.4.2018, Barca hakee tuplaa

Sevilla ja Barcelona kohtaavat Espanjan cupin finaalissa. Kummankin kausi on aikalailla kiinni tästä ottelusta, muuten jää pettymys päälimmäisenä mieleen.

facup-chelsea-southampton-veikkaussivut
Sunnuntai 22.4.2018 - FA Cup välierässä Chelsea - Southampton....

Molempien Valioliiga-kausi on mennyt mönkään, tästäkö lohtua loppukauteen? Betsaa voittajaa!

Aikaisemmat otteluennakot