Kärpät - Ässät 7.12.2013 | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 12/07/2013
Jaa tämä...

Kokeeko Ässät selkäsaunan Oulun vierailullaan?

Kärpät – Ässät, merkki 1, kerroin 1,40 Betsson
Kärpät – Ässät (+1), merkki 1, kerroin 1,72 Betsson

Betssonin kertoimet otteluun 1,40 | 5,30 | 5,95 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jääkiekon Liigassa pelataan tänään yhteensä kuusi ottelua, Oulussa yhteen iskevät Kärpät sekä Porista vieraaksi saapuva Ässät. Ottelu tullaan lähettämään Nelosen maksuttomalla tv-kanavalla suorana lähetyksenä, hienoa! Sarjataulukossa joukkueet ovat täysin erilaisessa tilanteessa, sillä Kärpät johtaa Liigaa ennen toisena olevaa Tapparaa, kun taas Ässät löytyy sijalta kaksitoista. Lähtökohtaisesti Liigassa ei normaalisti ole näin selkeitä tasoeroja kuin mitä tällä kerralla, sillä kaikki muut tulokset kuin Kärppien voitto olisivat selkeitä yllätyksiä. Kärpät on kulkenut voitosta voittoon jopa senkin jälkeen, kun Ilves matkusti Ouluun ja ryösti mukaansa täydet pisteet. Kärpät on sen jälkeen jälleen kaatanut matkallaan esimerkiksi Tapparan sekä Jokerit – tällä hetkellä Kärpät on yhdessä Tapparan kanssa Liigaa ylivoimaisesti hallitseva kaksikko.

Ässien tilanne vaikuttaa siltä, että hyvät neuvot alkavat olla suhteellisen arvokkaita. Viisi edellistä ottelua ovat ensinnäkin tuottaneet Ässille neljä tappiota. Viidestä edellisestä ottelustaan vain yhdessä Ässät on pystynyt ottelua kohden tekemään enemmän kuin yhden maalin. Edellisellä kierroksella HIFK matkusti Poriin ja murskasi Ässät vaatimattomasti 1-5 numeroin. Ässillä potentiaalia kylläkin löytyy, mutta ei siitä ole minkäänlaista hyötyä, jos tilanne on tämä. Ässien tilanne pelaajien ketjujenkin osalta on melko mielenkiintoinen, sillä pelaajarulettia on pyöritetty Porissa huolella. Joka ottelussa kentällisiä muutetaan niin, että vierasjoukkueen pelaajat tuskin enään itsekään ovat perillä siitä keiden kanssa heidän tulisi jäällä pelata.

Kärppien loukkaantumistilanne on tällä hetkellä suoraan sanottuna erinomainen, sillä ainoastaan Mikko Lehtonen on sivussa tästä ottelusta. Kärpät tulee tässäkin asiassa saamaan selkeää etua itselleen, sillä Ässien tilanne sairaslistan osalta on kaikkea muuta kuin erinomainen. Esimerkiksi Kamil Kreps sekä Tapio Sammalkangas ovat pelaajia, joita Ässät tarvitsisi enemmän kuin kipeästi takaisin kokoonpanoon. Sairastumisen takia myös Tuomas Pihlman sekä Tommi Taimi ovat tänään sivussa vierasjoukkueen vahvuudesta. Juuso Riksman jatkanee tänään kakkosmaalivahtina, sillä Rasmus Rinne on pelannut vierasjoukkueen maalilla hyvin – vaikkakaan yksin Rasmus Rinne ei ole pystynyt porilaisia kannattelemaan. Tasoituksellakin Kärpät on syytä poimia vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas